Natural Slate Middag Plader med Bøffer, Pasta, Sushi Køkken Restaurant Mad Skål, Tallerken Runde Dessert Kage Retter, Pizza Frugt Skuffe

  • Anmeldelser
  • På lager
kr69.79 kr53.04

Tags: mad bakke for, pan pizza, bestyrelsen skifer, skål pasta, skuffer dekorative rosegold, sushi sæt, en tallerken pasta, plade, middag porcelæn sæt, textil oplader plader.

Funktion:

Vælg høj kvalitet mineralske ressourcer i dyb brønd, og hver plade er opdelt i hånden, og at holde den naturlige og enkle linjer.Sten plade indeholder en række sporstoffer til at sikre din sundhed.Maden kan blive direkte kontaktet med sten plade.Under olie penetration, overfladestruktur og farve er mere tydelige, klare og gennemsigtige.

Specifikation:

Farve: black Rock

Form: Rund

Materiale: Natural Slate

Størrelse: (Dia.) 10/15/17.5/20/22.5/25cm

Tykkelse: 0,5 cm

Ansøgning: Hjemme, I Kirken, Bryllup, Fest, Cafe, Køkken

Pakken indeholder:

1x Runde Skifer Plade Middag

Bemærkninger:

-Tillad 1-3cm fejl på grund af manuel måling og sørg for, at du ikke har noget imod, før du bestiller.

-Forstå venligst, at farver kan findes kromatisk aberration som den forskellige placering af billeder.

-Når du bruger, skal du behandle det forsigtigt for at undgå voldsomme skader og uheld skære fingrene.

-Naturlig rock-plader, er let at absorbere olie.Pensel et lag af spiselige olier før brug.Efter tørring i ca 20 minutter, så brug et rengøringsmiddel til at rydde og rengøre overfladen.Der er ingen belægning på overfladen.

-Dette produkt må ikke være placeret i en mikrobølgeovn eller en ovn, fordi det vil knække straks efter at være kommet i kontakt med kold luft efter at være fjernet fra høj temperatur varme.

-For at forlænge levetiden af produktet, før den officielle brug, er det nødvendigt at vaske produktet og tørre det på et køligt sted.Når du ikke bruger apparatet i længere tid, skal du holde det på et sikkert sted.


  • Form: RUNDE
  • mønster: Solid
  • Materiale: Bone China
  • Mærke: Voraca
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)