SSY DIY-Kreative Ur Kit Night Light Ur Elektronisk Uddannelse Kit Digital Tube Sæt Tilbehør

  • Anmeldelser
  • På lager
kr83.93 kr60.42

Tags: elektron kit, arilux lampe, bil ur lcd -, led matrix ur diy, rør vakuum, diy kit electron, store ur rør, pin2dmd pinball, dyi sæt, 6n3.

Beskrivelse:

Sættet bruger 5V strøm forsyning

13 typer af LED skifte animation

Med sekunder reset-funktion

Kan indstille alarm

Med temperatur display, kan den indstillede temperatur vises eller ej

Med light control-funktion, lysstyring switch kan indstilles

Farve: Rød, Blå, Grøn(kun digital tube farve)

Tutorial:

1. Tryk på den indstilling, der er centrale for første gang, og du har indstillet minutter, vil displayet blive vist.På dette tidspunkt, hver gang du trykker på Nej tasten 2, skal den viste værdi vil stige med 1, og den værdi er mellem 0 og 59. I henhold til det aktuelle klokkeslæt, indstille den tilsvarende værdi.Bare fine.

2. Efter indstilling af minutter, skal du trykke på set-knappen for anden gang for at angive indstillingen.På dette tidspunkt, hver gang du trykker på plus-knappen, den viste tid vil stige med 1, og den værdi er mellem 0 og 23. I henhold til det aktuelle klokkeslæt, indstille Den tilsvarende værdi er tilstrækkelig.

3. Efter at du har indstillet tiden, skal du trykke på set-knappen for tredje gang, og indtast derefter nulstil indstilling af sekunder.På dette tidspunkt, den nuværende sekunder vises, og sekunder der vil ændre.På dette tidspunkt, hver gang du trykker på plus-knappen, sekunder nulstilles til 0. Hvis brugeren kan angive antallet af sekunder i henhold til den faktiske tid, når de sekunder af den faktiske tid, der bliver til 00, skal du trykke på plus-tasten for at indstille sekunder. (Ved indstilling af minutter, og indstil minut til et minut mere end det faktiske antal, der er, den faktiske 50 minutter, sæt til 51 minutter.Det er kun, når sekunder nulstilles til 0.

præcis)

4. Tryk på Set-knappen for fjerde gang for at indtaste alarm minutters indstilling.På dette tidspunkt, hver gang du trykker på 2-knappen, skal den viste værdi vil stige med 1, og den værdi er mellem 0 og 59. I henhold til det aktuelle klokkeslæt, indstille den tilsvarende værdi.kan.

5. Tryk på den indstilling, der er centrale for femte gang for at angive indstillingen af alarmen.På dette tidspunkt, hver gang du trykker på plus-tasten, vises time eller 1 er øget, og den værdi er mellem 0 og 23. I henhold til den nuværende tid, er den tilsvarende værdi er indstillet.kan.

6. Tryk på set-tasten for 6. gang, den nuværende digitale rør vil vise "1-00", på dette tidspunkt ind i alarm funktion aktiveret eller deaktiveret, skal du trykke på plus-tasten nede for at tænde eller slukke, 1-00 "betyder, off," 1-11 "Betyder på)

7. Tryk på den indstilling, der er centrale for syvende gang, den nuværende digitale rør vil vise "2 00", på dette tidspunkt ind i light control-funktion aktiveret eller deaktiveret, skal du trykke på plus-tasten nede for at tænde eller slukke ("2 00" betyder, off, "2 "11": åbne)

8. Tryk på den indstilling, der er centrale for 8. gang, den nuværende digitale rør vil vise "3 00", på dette tidspunkt ind i temperatur display funktion aktiveret eller deaktiveret, skal du trykke på plus-tasten nede for at tænde eller slukke ("3 00" betyder, off, normal visning på skærmen, vil altid få vist den aktuelle tid, "3-11" betyder på, og normal skærm for at skifte mellem ur og temperatur cyklus display)

9. Tryk på Set-tasten for niende gang at vende tilbage til den normale skærm

10. I den normale skærm, hver gang du trykker på plus-tasten, LED-animation effekt vil skifte én gang.

Bemærk:

Det er DIY Kit, har Brug for at samle dig selv.

R1 og R2 er 0805 10 kohm modstand

R3-R11 er 0805 1K modstand

Pakke inkluderet:

1 x DIY Kit Ur


  • Mærke: ARILUX