220V Strøm Elektrisk Ledning Stripping Maskine Kabel Stripper Automatisk Kartoffelskræller

  • Anmeldelser
  • På lager
kr1 985.10 kr1 806.44

Tags: kabel-kaliber 10, mortara ekg-kabel, strip machin, nihon, kabel-peeling machine kobber, copper strip-maskine, automatisk wire crimping machine, kabelstrips maskine 220 v, varme fugt, kobber kabel stripper.

220V Bærbare Drives Elektrisk Ledning Stripping Maskine Skrot Kabel Stripper

Produkt Beskrivelse:

Dette kabel-peeling machine er let at transportere og klar til brug lige med en 220V strømforsyning og et stabilt bord.Det er et udstyr af genbrug af kobber og aluminium fra et stort antal af kasserede ledninger.Det er pålideligt og deler kabler mellem Φ1mm og Φ38mm med op til 20m per minut.

Funktion knap til Justering - Bruges til at indstille den rette afstand af vinger op og ned.

Stop-knap - Stop maskinen.

Fodring hul - Fit for skrot kabler diameter i Φ1mm-Φ38mm.

0peration Input kabler i henhold til fodring hul.Kablerne skal være tilsvarende med fodring hul.Check den roterende retning af den maskine, du cna operere wen den direcion med rette, ellers ændre stikket retning.Sørg for, at diameteren af kabler, der er lignende er med til at fodre huller: store kabler i store fodring huller, små kabler i små fodring huller, og fladkabler i fladskærms fodring huller.

Bemærk Kontrollere maskinen, før du bruger i tilfælde af, at der er noget i maskinen brokes vinger; At forlænge vingerne liv, er brugeren nødt til at skære kablet fælles, når fodring.

Produkt Features:

Multi-huller for sorter med en diameter på Strimler-kabler med en diameter fra Φ1mm-Φ38mm Velegnet til behandling af sorter af kabler som elektrisk ledning, aluminiumtråd, metal, kabler og lignende, Det er ramme to knive vigtigste kan behandle forskellige diameter kabel-Denne model er automaticall og manuelt dual-hjælp Uanset hard wire eller blød ledning, er det altid kan være let strippet ved at bruge denne model

Tekniske Data:

Farve: Gul Spænding: 220V 50Hz Power: 0,37 KW/0.5 HK Hastighed: 20m/minut Wire rækkevidde: Φ1mm-Φ38mm/Φ0.04"-Φ1.5" Knive antal: 10 Huller mængde: 10 Anvendelse: Wire Stripper materiale: Køretøjet linje, kommunikation kabel og micellaneous linje Emballage størrelse: 65X32X42cm/26X13X17inch N.W.: 46.72 kg/103lbs G. W.: 78 kg/172 lbs

Pakken Indeholdt: 1 X Stripping Maskine

Produkt Billeder:


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: HXSMS038ADDSDKBXJV2
  • Type: Mand til mand
  • Anvendelse: Elektronisk
  • Certificering: CE