Lanshuo 4GB 8GB 16GB DDR3 PC3 1066Mhz 1333Mhz 1600Mhz 1866Mhz Server hukommelse 8G 16G 1333 TIL 1600 1866 ECC REG 14900 12800 RAM 10600

  • Anmeldelser
  • På lager
kr104.09 kr64.52

Tags: bundkortet server, 4 GB DDR3, ecc reg, 1 ram ddr3, hukommelse 16 gb ddr3, memoria ram, dropbox levetid, memoris 8 gb ram ddr3, ddr4 ram, video ddr3 4gb.

Alle bruger SEK chip Egnet til X79 bundkort Andre mærker af desktop-boards er ikke egnet Server bundkort er kun egnet til dual CPU, bundkort, CPU server board er ikke egnet

Varsel for 1866Mhz, Nedenfor er test fra CPU-Z. Det vil vist PC3-14200(889Mhz).Det vil ikke vist PC3-14900. anbring ikke, for hvis du ikke kan acceptere det.Bemærk doublem bekræfte dit bundkort og CPU understøtter at 1866Mhz, før du afgiver bestilling.

Bemærk PC3 og PC3L er Tilfældigt at sende ud.venligst forlade mig en besked, hvis du har behov.

Bemærk, 1R og 2R 4R er Tilfældigt at sende ud.venligst forlade mig en besked, hvis du har behov.

Bemærk: denne RAM virker KUN på dobbelt-server bestyrelsen.KAN IKKE fungerer på skrivebordet.

Bemærk venligst:

16GB køleplade version,chipset model vil være som på billedet sende ud af ramdomly.anbring ikke, for hvis du sind.

4G/8G køleplade version.chipset model vil være som på billedet(kan være andre modeller).vi sender ud af ramdomly.anbring ikke, for hvis du sind.

Bemærk venligst: 1. På grund af ankomsten af partier af forskellige produkter, produktions dato og specifikke modeller, og serienummeret er forskellige.Det billede, som vises på hjælp fra er for referents.hvis der er udsving, i henhold til det virkelige objekt bemærk! 2. Hukommelse produktionen områder er Kina, Sydkorea, Filippinerne thress stor produktion websted!halvleder tre produktionen område teknologi er den samme.Det billede, som vises på hjælp fra er for referents.hvis der er udsving, i henhold til det virkelige objekt bemærk!Du bemærket denne ram er det mærke, der anvendes.Bedes du kontakte for at få en bedre pris på behovet for batch.bemærk de helt stykke chipset er tilfældigt. (8chipsets og 16chipset er tilfældigt).PC3 eller PC3L er tilfældigt.Hukommelse bagplade farve er sendt tilfældigt.Serienummer og dele nummer på ram er forskellige.Billede på hjælp fra er kun til reference. 3.Produktet anvendes, ikke er helt ny, vil der være beskidt eller ridser, dette er et normalt fænomen, hvis du tankerne, skal du ikke købe!

Model

Server hukommelse RAM DDR3 4GB 8GB 16GB 32GB

Kapacitet

4GB 8GB 16GB 32GB

Hukommelse Hastighed

PC3 -10600R 1333MHz 12800R-1600MHz 14900R-1866Mhz

Hukommelse Stik

Chipset

Chipset Mærke

SEK

Hukommelse Kanal

Dual Channel

CAS Latency

Hukommelse Timing

Pins

240pin

Spænding

Funktioner

Funktion

REG ECC

Ram Mærke lanshuo

Fabrikken Sikker

Et års garanti

For skat problem , pls sørg for, at du kan løse fortoldning problemer ved dig selv, hvis du ikke kan løse det, vi ikke råde dig til at købe varer i vores butik.Vi er ikke ansvarlige for told.Tak for din bedes forståelse.

Bemærk venligst: billeder til reference, hukommelse partikler og udseende på grund af de forskellige partier har forskellige ændringer.

Kvalitet

- Hvert element har været testet kritisk, før overførslen finder sted ,har vi bygget flere test stationer, specielt for CPU ,bedes du købe det med worry-free .

- Sørg for at kontakte fan og CPU ' en er god, vil ikke få CPU-temperatur er for høj.Tak

- Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.

- Nedenfor ses test planform, som vi bruger.

Betaling

1. Fuld betaling skal være betalt inden 7 dage efter din bestilling.

Forsendelse

- Vi plejer at bruge Kina Post Air Mail(gratis forsendelse).Kontakt os, hvis du ønsker at bruge andre kurer, som DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS.Du kommer til at betale ekstra gebyr.Vil vi give dig tracking nummer efter sendt ud.

- Leverer vi kun til FOR registrerede adresse.Så vær sikre din adresse i ORDEN, er korrekte og gyldige.Sørg for at forlade det korrekte telefonnummer, når du udfylder din køber oplysninger.

- Vi sender pakken i 2 arbejdsdag efter modtagelse af ryddet betaling.

-.Du kan kontrollere de varer, hvor det er i transit gennem tracking NR .

Feedback

- Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

- Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut.

Vender tilbage

- Returnerer accepteret.Varen skal være i original stand.Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige tilstand.


  • Hukommelse Frekvens: 1333 MHz
  • Mærke: LANSHUO
  • Pakke: No
  • Anvendelse: Server
  • Køling Fin: No
  • Model-Nummer: 4GB 8GB 16GB 32GB
  • Frekvens: 1333MHz 1600MHz 1866Mhz
  • Punkt Betingelse: anvendes
  • Funktion: REG ECC
  • Kombination Form: Single
  • Hukommelse Spænding: 1,5 V
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: DDR3
  • Garanti: Livtidsgaranti
  • Interface Type: 240pin