PU Læder Motorcykel Styret Handsker, Vanter Vandtæt Hånd Varmere Vinter Reflekterende Strimmel Styret Dække Muffer Guantes Moto

  • Anmeldelser
  • På lager
kr41.31 kr28.91

Tags: handske vinteren kvinder, duhan motorcykel jakke, handske motocross, revit handske, golden børn handsker, scooter hjelm, side varmelegeme, ktm exc, moto skind handsker, motorcykel handske sommeren revit.

Funktioner:

1. Materialer af høj kvalitet: Den udvendige side af styret handsker er lavet af PU læder materiale, som har fordelene af slidstyrke, vandtæt og nem at rengøre.Det kan nemt modstå vind og sne, så du behøver ikke at fjerne eller geninstallere det, efter brug, hvilket sparer tid.Indersiden af handsken er lavet af opgraderet tykke bamser, som er blødt og behageligt, og har bedre ydeevne i at holde sig varm, sikrer, at du ikke vil blive påvirket af koldt vejr.

2. En mere Omfattende Beskyttelse: Sammenlignet med handsker, styret cover har bedre beskyttelse og bedre resultater, fordi det kan holde dine hænder og arme varm på samme tid.Hertil kommer, at den tykkere materiale bruger vi vil hjælpe dig med at modstå den kolde vinter mere effektivt.

3. Humaniseret Design: Reflekterende stribe design, lampen tændes dækslet, der gør det sikrere at ride på natten; den dækker design kan forhindre, at støv, regn og sne fra fugte handske manchetter; høj kvalitet udendørs styret dække, i kolde vinter Giver den bedste beskyttelse og varme i klima.Bedste gave til familien.

4. Nem at installere, komfortabel og praktisk, og påvirker ikke bremser: den stærke snor design på den åbning, der gør det muligt at installere eller fjerne den integrerede handsker uden brug af værktøj.Det indre rum af det varme handsker er rummelig, og det hænder kan uden problemer udvides uden at blive hængende.Selv med håndbremsen, du vil føle dig fri.

5. Bred Anvendelse: handsker er velegnede til de fleste motorcykler, mountain cykler, scootere, atv ' er eller snescootere.De er udstyret med en enkel og nyskabende låsning snor, som kan fast forsegle handsker til håndtaget.

Specifikationer:

Navn: Motorcykel Varme Håndtag Dækning

Materiale: PU læder, nylon

Foring: tykke, super bløde velour

Farve: sort, sort / hvide prikker

Fastsættelse metode: trække reb lukkede og fast

Sæson: efterår og vinter

Gældende mennesker: unisex (alle størrelser)

Gældende modeller: motorcykler, scootere, el-køretøjer, cykler.

Packing Liste:

1 Par på Motorcykel Styret Handsker


  • Drop shipping: Støtte
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: Masontex
  • Materiale: Polyester & Bomuld
  • Funktion: Vandtæt
  • Element Type: handsker
  • Køn: Unisex