YAMAHA K87-M2199-00X FV8mm DREVET VALSE aluminium til FV8x2 FV8x4mm-arkføderen

  • Anmeldelser
  • På lager
kr35.98

Tags: tilbehør, motorcykel, yamaha, 2 Stroke, disk drive, gaming tastatur dropship, 125 yamaha dt, 700 tracer, gear plast, g915, 1605 kuglespindel, gear ring i rustfrit stål.

NYHEDER YAMAHA (tynd aluminium )DREVET VALSE TIL FV8x2 FV8x4mm foderautomater

NET 60g

YAMAHA INGEN K87-M2199-00X I. Vi er professionelle fremstilling SMT FODERAUTOMATER til 10 år.

II.By ved hjælp af materialer af høj kvalitet og høj-præcisions bearbejdning,den del har bestået den test, og vi kan garantere for kvaliteten,

III.Vær venlig ikke at bekymre dig om it.By den måde,velkommen til at komme til Kina for at besøge vores fabrik når som helst.

Om Forsendelse:

Vil gøre re-testning for de dele, der er strengt før forsendelse.

Vil sende det i 1-3 hverdage efter, at betale på www.vintanker.dk.Som shipping tid,det normalt tager 3-7 workding dage med DHL/UPS/TNT/FEDEX.Hvis afsendelse af EMS, leveringstiden vil tager 15-30 dage.

Du bedes venligst bekræfte din adresse er korrekt, og tilgængelige på www.vintanker.dk før dit køb.Enhver ikke-modtagne elementer, der er forårsaget af ugyldige adresse, der er registreret på www.vintanker.dk plejer at få vores fuld refusion eller udskiftning politik.

Som køber, er det din pligt til at betale skat, når du laver en ordre fra udlandet.Vores pris inkluderer ikke skatter og afgifter, MOMS, eller andre skjulte gebyrer.

Refundering og Retur

Tilbage er anmodet om, skyldes, at produktet er brudt i særlige betingelser og force majeure, det vil blive accepteret inden for 7 dage efter modtagelse af pakken.Det skal være informeret, før de varer, der returneres.Vi forbeholder os ret til at afvise ethvert krav om, at underrette sælgeren længere end 7 dage. (Bemærk: returnerede vare skal returneres i original emballage og skal være i god stand).

Alle returnerede varer skal være informeret, når du vender tilbage, Refusion og re-levering vil gå på efter returnerede varer er modtaget af sælger.

Forsendelse og ekspedition gebyrer kan ikke refunderes.Køber er ansvarlig for shipping omkostninger sende produkter tilbage.Og også er til at betale for det andet leveringen omkostninger.

Feedback Politik

Feedback er meget vigtig for os!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!

Når du modtager varen og er tilfreds med det, kan du efterlade os en positiv feedback.Og du vil også få 5 Score feedbacks.

Du må ikke forlade en neutral eller negativ feedback, uden nogen kommunikation med os.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet for dig.


  • Form: Ring Gear
  • Tand Profil: Spur Gear
  • Behandling: præcision støbning
  • Model-Nummer: K87-M2199-00X
  • Materiale: Rustfrit Stål
  • Standard eller ikke-Standard: STANDARD
  • Retning: Højre Hånd
  • Pres Vinkel: 0