At stjæle Penge Kat Musik Stjæle Penge sparegris Børn Tegneserie Kat Elektriske sparegris Julegave for Børn Brugerdefinerede Logo

  • Anmeldelser
  • På lager
kr32.38 kr22.64

Tags: mønt stjæle, piggy bank, cinnamorol, boks penge, falske penge, logo, atm sparekassen penge bank, lepim, vintage sparegris gris, mønt gris.

Funktion: 1.100% Helt Nye og Høj Kvalitet. 2.Perfekt nyhed sparegris til hjemmet og kontoret skriveborde. 3.Hjælpe dig med at spare penge 4.Sætte din mønter i pladen, og det vil gå, spise det 5.Mønten er ikke inkluderet Specifikationer: 1.Materiale: ABS plast+ betalingsautomater komponent 2.Farve:Ikke ren farve.Vist som billeder. 3.Dimension:Ca.12cm*10cm*9cm 4.Den største kapacitet:Ca.40 mønter. 5.Alene drives af: 2*AA batteri(medfølger ikke) Sådan bruger du: 1.Bekræfte mønt outlet er lukket. 2.Slå bunden power-kontakten til ON-position. 3.Læg en mønt til den korrekte position, og tryk forsigtigt på den mønt, du starter programmet. 4.Efter cirka et sekund, start op proceduren begyndte at arbejde. 5.Dyret hovedet stiger til jack op dæksel, og dens hånd vil tage mønt i kassen.Hvordan til at tage mønten ud: 1.Før at tage mønten ud, skal du dreje power-kontakten til off position, derefter brug en hård genstand til sammen med retningen af pilen for at skrue låget, der kan åbne outlet. 2.Efter fjernelse af den mønt, skal du bruge den samme måde at modsat retning af pilen for at skrue låget, der kan åbne eller lukke låget.Bemærk: 1.Når i lang tid ikke er i brug,skal du fjerne alle batterierne. 2.Dette produkt kan ikke lider af betydning ,håndtér det med omhu. 3.Produktet kan ikke tæt til ilden. 4. Sluk for strømmen, når den ikke er i brug. 5.Produkter i form sejre.

1 X Kreative Sparegris

1 X Manual

[relateproductdetail/]


  • Form: Boks
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: Tegnefilm børnenes sparegris
  • Punkt 1:
  • Materiale: Plast