LCR-Meter Test-Emner / LCR test Klip / Terminal Kelvin Test Ledninger w/4 BNC

  • Anmeldelser
  • På lager
kr96.71

Tags: lcr-meteret, bnc-probe, Kelvin, lcr-meteret probe, sagen lcr, ir-test, leopard tørklæde, krokodille til oplader til batteri, lcr, klip kelvin.

LCR-Meter Test-Emner / LCR test Klip / Terminal Kelvin Test Ledninger w/4 BNC

Funktioner :

høj kvalitet.

Standard forbindelse passer til LCR-Meteret med 4 ledninger forbindelse til Induktans, Kapacitans og Modstand Mesurement;

4 x BNC havne almindeligt forbindelse med LCR-meter såsom HP , Anritsu osv..

Bedst for on-board komponent test & måling

Kabel længde: 60cm

Package:

100% Brand Nye

1x LCR-Meter Test-Emner / LCR test Klip / Terminal Kelvin Test Online

Forsendelse

1. Den forventede leveringstid er 10~20 funktioner dage til Asian, USA, AU, UK, de fleste vestlige Europæiske lande; 15~30 funktioner dage til de fleste andre lande.Levering måske forsinket på grund af helligdag.

2. Hvis det er et presserende behov for, at vi kan sende via DHL med konkurrencedygtige agent fragt omkostninger.Du bedes kontakte os, før betaling.

3. Køber vil være ansvarlig for told og lokale import-skatter, hvis de afholdes.

Vores Engagement

1. Vi giver 12 måneders garanti.

2. I tilfælde af, at varen ikke virkede under korrekt anvendelse pr betjeningsvejledning, der i løbet af garantiperioden, bedes du venligst kontakte os og returnere den til din forsendelses omkostninger for en udskiftning.Vi vil sende dig en erstatning på vores forsendelses omkostninger.

3. Hvis du IKKE har modtaget en vare i 40 dage, vi vil undersøge det med post office, og derefter sende eller refundere de manglende element.

Kontakt

1. Hvis du ikke er tilfreds, så kontakt os for at løse eventuelle problemer.Bemærk lad IKKE negative feedback, uden at bede om hjælp.Vi arbejder hårdt på at sikre ALLE kunder en 100% tilfredshed.

2. For alle henvendelser, spørgsmål eller assistance, bedes du kontakte os via TradeManager eller via e-mail.

3. Alle e-mails vil blive besvaret inden for 2 arbejdsdage.Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sende din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Vores mål er at overgå vores kunders forventninger på kvalitet, levering og omkostninger gennem løbende forbedringer og kundernes interaktion.


  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK
  • Model-Nummer: AT029