2020 Nye Uregelmæssige Skinner coaster silikone formen for harpiks, silikone formen DIY harpiks forme Til smykker

  • Anmeldelser
  • På lager
kr30.02 kr17.99

Tags: coaster harpiks, cilicone forme diy, spil skimmel, david silicium skimmel, angel skimmel silicium, silicone mold fjende statuer, coaster skimmel silicium, bordskånere i silikone formen, ataud silikone forme, silicin danne harpiks.

Funktion: Tryk plade skimmel, er det som en fast rolle stykke arbejde.Ikke-giftige, smagløst.Fleksibel, modstandsdygtig over for rivning.Sikker til brug i ovne, mikrobølgeovne, opvaskemaskiner og køleskabe.Let at bruge og rengøre.Tørres af med alkohol eller direkte vand til at vaske og rengøre.Holdbar i brug.Bruges til at lave smykker, vedhæng, kager, brød, skum, gele, aircondition mad, chokolade, osv.Specifikationer: Materiale: Silikone-Pakken indeholder: 1 x Silicone Mold Noter: 1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak! 2. Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

1. For russisk/ Ukraine/ Hviderusland købere, Bedes du skrive dit Fulde Navn , så vi kan sende din ordre.

2. For Engros , vil vi tilbyde rabat eller hurtig forsendelse, som DHL, EMS.

3. Drop Shipping , vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os. ( Ingen pris, Ingen virksomhedens navn )

4. Hvis du har en høj volumen af ordrer, kan du gøre drop shipping her.

BOGMÆRKE butikken, så køber de elementer, du vil købe, vil få 2%-3% anden rabat.Hvordan kan jeg spore min pakke ?

Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud ?Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så dine penge ikke gå til min konto.

1) Din Positive kommentarer, der er afgørende for vores forretningsmæssige succes.Vi beder, at du kan tage et sekund for at give os positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating (DSR) af 5. Vi takker dig på forhånd for jeres tid, og håber du er tilfreds med dit køb, og vores service.

Skulle du ikke være tilfreds med din transaktion:

2) Bedes du kontakte os med det samme, inden de forlader en Neutral eller Negativ feedback, som vi vil gøre vores bedste for at løse problemet til din tilfredshed.Åben konflikt er ikke den bedste måde at beskæftige sig med problemet.Kommunikation er ofte nøglen til at løse problemer.


  • Materiale: Silikone
  • Type Engroshandel: No
  • Model-Nummer: 001
  • Sæt Type: No
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)