LM40UUOP Lineær Bevægelse Lejer 40*60*80 mm ( 2 Stk.) Åben Type LM40 LM 40mm Lineære Lejet LM40UU OP

  • Anmeldelser
  • På lager
kr267.86 kr254.46

Tags: kugleleje stak, leje stak, sc25uu, bjørn nøglering, lm12luu, lava sten armbånd for æterisk olie, 51108 leje, plys søstjerner, 40mm lineære lejet, fuldt understøttet lineær jernbane.

Struktur og Funktioner

Lineær Bøsning model LM er en lineær bevægelse system, der anvendes i kombination med en cylindrisk LM akslen til at udføre uendelig lige bevægelse.De bolde i belastet område af møtrikken er i punkt kontakt med LM-akslen.Dette giver en lige bevægelse med minimal friktion modstand, og at man opnår en meget nøjagtig og jævn bevægelse på trods af den lille tilladte belastning.

Detaljer

Model:LM40UUOP

Bolden kredsløb: 6

Indskrevne cirkel Diameter: 40 mm

Ud Diameter: 60 mm

Længde:80 mm

Ud Låsning: 61 mm

Dynamisk Cr: 220 kgf

Statisk Cor: 410 kgf

Vægt:464 g

Mængde: 1 Masse = 2 STK

Anvendelse

Møtrikken bruger høj-carbon, chrom, bærende stål, og dens ydre og indre overflader på jorden efter at være blevet varmebehandlet.

Den Lineære Bøsning anvendes i en bred vifte af applikationer, såsom slide enheder af præcision udstyr, herunder OA udstyr og tilbehør, instrumenter til måling, automatisk optager og digital 3D måleinstrumenter, industrielle maskiner, herunder multi-spindel boring machine, stansning tryk, værktøj, vinkelsliber, automatisk gas skære apparater, trykmaskine, kort selector og mad pack-ing maskine.

Ombytning

Da dimensionelle tolerancer på den Lineære Bush ' s komponenter er standardiserede, de er foranderlige.LM-aksel bliver bearbejdet gennem cylindrisk slibning, som nemt kan udføres, og det giver mulighed for meget præcise montering clearance til at være opnået.

Meget Præcise Holderen Plade

Da holderen, som guider tre til otte rækker af kugler, der er integreret støbt, det er i stand til præcist at vejlede bolde i rejser retning og opnå en stabil drift nøjagtighed.Lille diameter typer brug i helheder støbte holdere er lavet af syntetisk harpiks.Det reducerer støj, der frembringes under drift, og giver fremragende smøring.

Bred Vifte af Typer

En bred vifte af typer er tilgængelige, såsom standard type, klarering-justerbar type, åben type, lang og afrundet lineær bøsning,som giver brugeren mulighed for at vælge en type, der opfylder de tilsigtede brug.

FAQ

1. Hvorfor skal den lejer jeg får ryste?

Afslutning af lejet er relateret til spillet.Standard er den standard C0 clearance, hvilket er normalt 3-18um.Det tilsvarende princip er vist i nedenstående figur.Hvis du ikke har brug for at ryste, skal du vælge C2 lille clearance leje, Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os, før du køber.

2. Hvad er nøjagtigheden af ABEC-1?

ABEC er den Amerikanske ANSI standard.Den tilsvarende tyske DIN-standard og internationale ISO-standard, er som følger:

3. Vil du give sporing logistik oplysninger?

Ja, alle vores produkter giver fuld sporing logistik.Og de produkter, du køber, er alle nye.Vi vil købe transport-forsikring for dig.Hvis varen bliver beskadiget eller går tabt under transport, kan du få betalt.


  • Mærke: FUSHI
  • Model-Nummer: LM40UUOP
  • Belægninger: Antirust olie
  • Moment Kapacitet: 40*60*80mm
  • Materiale: 52100 Krom stål
  • Overfladeruhed: Ra 0.05
  • Struktur: Linear Motion Bearing