Beskyttelse af vand vand sensor for laser beskyttelse af maskinen

  • Anmeldelser
  • På lager
kr93.05

Tags: star labs sweatshirt, stapleless hæftemaskine, skifte låsen, trappe klistermærker, Rustfrit Stål lunch box, stjerne skruetrækker, formen harpiks, blade, muldyr hvide koner, olie filter 16 dci, monokulare læder.

beskyttelse af vand vand sensor

co2 laser maskine vand control sensor

vandbeskyttelse

laser vand niveau switch

vand flow sensor

vandstanden advarsel

co2 laser maskine vand control sensor beskyttelse af vand,

kan advare cykling status og vandstanden ,kan alarmen mennesker.

Høj kvalitet hot sælger vand sernor og vand beskyttelse

Forsendelse

1.Bedes du åbne pakken og kontrollere, om der er nogle skader, før tegn, hvis der er nogle skader , skal du ikke tilmelde og straks kontakte os.

2.Vi vil vælge den bedste måde at sende varer til dig, hvis kurer, du valgte, er det ikke godt at Clearance.

3.Vi sender til hele verden, men hvis dit lands skik er strenge, bedes du kontakte os, før du byde ind til detaljer og bekræftet.

Betaling

Vi accepterer bank TT (Telegrafisk Overførsel),paypal, western union mv.

Betaling skal ske inden 48 timer fra auktionen sluttidspunktet

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Tilbagebetaling

Når du har pakken, og ikke er tilfreds, varerne eller det andet problem, som er ødelagt ,pls fortælle os den detalje grund, og giver fotos

Enhver årsag, der kræves for alle refusion.Varen skal være i det oprindelige tilstand og ingen fysiske skader.Køber er ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger

Kontakt os

Velkommen i hele verden kunde henvende sig, og de spørgsmål ,vi vil forsøge at gøre vores bedste for at feedback kunder via e-mail inden for 1 arbejdsdage.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtigt for os ,bedes du forlade positiv feedback og 5-stjernede hotel , hvis du er tilfreds med vores produkter og service .

Hvis du har et problem med vores produkter eller service, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback ,vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice


  • Model-Nummer: senor