ZigBee Temperatur Luftfugtighed Sensor Tuya Smart Liv App Control Smart Home Zigbee Hub Intelligent Temperatur Luftfugtighed Sensor

  • Anmeldelser
  • På lager
kr65.38 kr45.10

Tags: mini sonoff, tuay zigbee-hub, mijia luftfugtighed sensor wifi, heiman, kontrol temperatur wifi, aqara, cc2531, smart temperatur sensor smart liv, zigbee, hub tuya zigbee.

Beskrivelse:

100% Helt Nye og Høj Kvalitet!

1.Tuya Smart ZigBee Temperatur og Luftfugtighed Sensor:En Tuya ZigBee Trådløse Gateway Hub er et must for at arbejde med temperatur og luftfugtighed sensor,samt en bred vifte af ZigBee smarte produkter, som har vist sig at være broen og kontrol-center for intelligente hjem og spiller en uerstattelig rolle for alle ZigBee-produkter og indser, at det hele intelligent kobling af dit hus.Blot tilføj sensor i ZigBee hub efter at tilføje hub i Intelligent Liv/Tuya App.

2.Real-time opfattelse af temperatur og luftfugtighed ændringer og real-time rapport til din smart-telefoner med Intelligent Liv Tuya App ' en, der understøttes.Udsigt historie rekord i App for intelligente styringer til dit hus temperatur og luftfugtighed.Overvåge dit hus, temperatur og fugtighed, uanset hvor du er.

3.Nye ZigBee-teknologi med lavt strømforbrug mikroprocessor for lang standby.Designet med lav spænding overvågning påmindelse funktion i App for real-time strømforsyning til din-sensor.Batteri drevet med lang batterilevetid.

4.Ny tilføjet med temperaturkompensation teknik med smart scene, forbindelsen til din aircondition og luftfugter,der tilbyder dit hus med den mest behagelige temperatur og luftfugtighed for at nyde vores smart liv.

5.Meget udbredt i forskellige steder, og let holde den til væggen med den selvklæbende mærkat for enkel installation,let og kompakt.Nem at oprette og konfigurere din Smart Liv App, for nem kontrol

Specifikationer:

Produkt navn: Temperatur og luftfugtighed sensor

Batteri type:CR2032

Temperatur måleområde:-10℃ ~ +55°C

Luftfugtighed måleområde: 0%~95% RH

Temperatur afsløring nøjagtighed:±0,5℃

Luftfugtighed afsløring nøjagtighed: ±3%

Trådløs protokol:ZigBee

Produkt størrelse:37*11.6 mm

Pakke Inkluderet:

Sensor*1

Bruger manual*1

Nulstil pin-kode*1


  • Certificering: CE
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)