Badeværelse Hylde Sort Rustfrit Stål Sæbeskål Holder Z-Formede Badeværelse Hylder Brusebad Caddie Rack Vægmonteret Wifi Router Hylde

  • Anmeldelser
  • På lager
kr61.97 kr43.36

Tags: hecare badeværelse organizer, holder tasten væggen, toilet papir indehaver, tilpasse wifi, soveværelse møbler område!, ika opbevaring, I badeværelse hylde, fi wi router, køkken værktøj, escurreplatos cocina.

Funktioner:

Vandtæt

Denne opbevaringsboks kommer med helt vandtæt og tåge-bevis funktion med vægmonteret stil, som giver dig mulighed for at se videoer eller lytter til musik, mens du have et bad eller laver noget andet, uden at bekymre sig om vandtåge sløring telefonens skærm og uden at holde telefonen med dine egne hænder, meget praktisk og nyttigt for din daglige brug.

Touch-skærm

Med 0,25 mm touch-skærm med høj følsomhed, der støtter dig til at betjene din telefon, da det er i denne opbevaringsboks, meget praktisk og nemt for dig at skifte til forskellige funktioner i din mobiltelefon, så som at justere volumen, skifte sange osv.

Sikker

Det kan være fast forbundet ved at indsætte den med non-marking patch på væggen med 5kg bæreevne, og dens max åbning vinkel er 60 grader, og indersiden er med magnetisk design, hvilket gør det meget tryg og sikker for dit forbrug, så der ikke bekymre sig om telefonen falder ned.

Nem installation

Det byder på pasta og arbejde, er meget let og nem at installere, og det kan indsættes overalt, og fjernes uden spor, meget praktisk og nyttigt.

Bred anvendelse

At have en bred vifte af applikationer, boksen kan bruges i badeværelset, i soveværelset, i køkkenet, på kontoret osv., meget universelt gældende i vores daglige liv.

Specifikationer:

Konto type: telefon opbevaringsboks

Materiale: ABS+KÆLEDYR

Farve: blå/hvid

Antal: 1 stk

Gældende mobiltelefon: under 6tommer

Emne størrelse: 19*10.5*2.8 cm/7.47*4.13*1.1 tommer(L*b*H)

Vægt: 130 g/oz 4.59

Pakke:

1* telefon opbevaringsboks

1*non-marking patch

1*pakke box


  • Installation Type: Vægmonteret Type
  • Emballage: Karton
  • Nej. af Tiers: Single
  • Materiale: PE
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: Telefonen Opbevaringsboks