Bil sidespejle, 1 Par Adjustable Wide Angle sidespejle HD Sikkerhed Auto Trucks tilbehør

  • Anmeldelser
  • På lager
kr217.12 kr167.18

Tags: bilen udvendigt spejl, bil spejl, rear view mirror, spejl lastbil, blind vinkel spejl lastbil, spejl trailer, car mirror side, rearview spejl, bil konveks spejl, plakat traktor.

Bil sidespejle, 1 Par Adjustable Wide Angle sidespejle HD Sikkerhed Auto Trucks tilbehør

Specifikation :

1. Materiale:ABS.

2. Farve:Sort.

3.For en Venstre og en Højre side

4.Der er 2 former for valg.

5.Pakning Indeholder:1 Par Side View Bil Spejle.

Item Funktion:

1. Side spejle giver brede synsfelt, kan du nyde den smukke natur bag dig.De strømlinede design af spejl kan effektivt reducere vind trækker og støjende fløjte.

2.Side spejle har et fast stang for at undgå at ryste og løft, hvilket reducerer vibrationer og holde din køresikkerhed.

3. Nem at justere op og ned eller sideværts, til den ønskede synsvinkel.Også kan foldes til nem parkering og opbevaring.

4.Store, klare vision område, og ingen vibrationer som helst under kørslen.Du vil føle dig sikker kørsel på din landeveje

5.Designet til at være en simpel installation .Du kan vælge den højde og vinkel.

6.Lavet af slagfast PP shell og holdbart ABS klemmer, slid og korrosion resistente, fantastisk til alle vejrforhold.

7. Vi ved, at ængstelig følelse ved vognbaneskift eller sammenfletning motorveje og ikke vide, hvis der er en bil ud for os.Det er en forfærdelig følelse for dig og for den anden chauffør.Det er derfor, vores unikke manipuleret design for bedre synlighed.

Bemærk venligst: Vi tager stor omhu i pakning alle detaljer for at sikre en sikker overførsel til dig.Derfor tjek venligst pakken før du underskriver for at modtage det, hvis det er brækket eller beskadiget, kan du lave en rekord med transportøren.På samme tid, kan du tage et foto og sende til os, vi vil løse problemet for dig i den første tid.

Betaling

Spærrede er vores foretrække betaling metode, vi også acceptere, T/T, Western Union, kreditkort.Vi havde forventet at modtage din betaling inden for 3 dage efter din bestilling.

Bemærk venligst: Vi foretrækker betaling via ESCROW, og det er den sikreste måde.Inden du betaler skal du sørge for din adresse og telefon numre er korrekte.

Forsendelse

A: 2-5 dage for behandling til at sende dine varer, efter at betalingen er godkendt, og vi har et stort lager på hånden.

B: Alle emner vil blive leveret til køber, er www.vintanker.dk adresse.Før du betaler, skal du sørge for din adresse i www.vintanker.dk passer til den adresse, som du gerne vil have os til at sende til.

C: Varer normalt vil blive afsendt inden for 5 hverdag efter betaling er modtaget.

D: Leveringstid afhænger af destination og andre faktorer, nogle gange er det måske tager længere tid, selv mere end en måned at nå.Vi forsøger vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den lokale told-og post service.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.

Returret

Hvis du føler dig ikke tilfreds med de varer, du har modtaget fra os, og varen er forskellig fra beskrivelsen.Lad os venligst vide.

Fuld tilbagebetaling, ombytning eller erstatning er tilbudt.Bare hvis i har brug for, bedes du returnere varen til os inden for 3 dage efter du modtager det.Venligst kontakt os for nærmere retur & exchange instruktion.Vi er ikke ansvarlige for tab som følge af manglende kommunikation.

Bemærk venligst: vi vil ikke vende tilbage shipping cost eller ikke tage forsendelsesomkostninger tilbage til os, medmindre det er vores skyld.Håber du kan forstå dette.Og vi er ikke ansvarlig for tab som følge af manglende kommunikation.

Feedback

Hvis du er tilfreds med mine varer og service, bedes du gøre os en tjeneste at forlade positive tilbagemeldinger.Din gode feedback er meget værdsat.

Hvis du føler, at du ikke kommer til at efterlade os positiv feedback, bedes du føler dig tryg til at lade os vide først.Vi vil give dig en god løsning.

100% TILFREDSHED GARANTERET

Hvis du ikke er tilfreds med de elementer, uanset årsag, er du velkommen til at kontakte os via e-mail eller efterlade os en besked via Trade manager, vi vil svare inden for 24 timer .


  • Item Længde: 7.8inch
  • Element Type: Spejl & Dækker
  • Model Navn: RT1082-181012
  • Farve:
  • Ekstern Afprøvning, Certificering: ce
  • Mærke: AUMOHALL
  • Bil Styling:
  • Specielle Funktioner: Justerbar Vidvinkel Sidespejle
  • Emne Diameter: 7.8inch
  • Element Vægt: 926g
  • Item Bredde: 4.8inch
  • Materiale Type: ABS
  • Model År: 2018