Netværk kabeltester Nye Faglige RJ45-Kabel Lan-Tester RJ45 RJ11 CAT5 UTP CAT6 LAN-Kabel Tester Networking Værktøj

  • Anmeldelser
  • På lager
kr43.18

Tags: træk wire, cat5-jack, panel solar kabel, udvide bnc kabel, for guitar wire, tynd wire stripper værktøj, red utp kabel, 4awg kabel, kort rj11 kabel, komponenter elektroniske.

VÆGT:

1. Køberen vil være reponsible for afhjælpning af told og foretage den tilsvarende afgift, når varen indtast dit land. 2. Når en stor quanties af varer, der skal bestilles, pleease bedes sende os en besked eller kontakte os til engros pris med meget discountATTENTION: køberen vil være reponsible for afhjælpning af told og foretage den tilsvarende afgift, når varen indtast dit land.Når en stor quanties af varer, der skal bestilles, pleease bedes sende os en besked eller kontakte os til engros pris med meget rabat Instruktioner Tænd for strømforsyningen, skal du sætte netværkskablet i de vigtigste tester og sekundære tester henholdsvis, og værten indikator lys vil skinne én efter én fra 1 til 8, så det er normalt.Hvis ledningerne er ikke normalt, at der er følgende omstændigheder 1.Når der er et netværkskabel, som linje 2, er de vigtigste tester og sekundære tester end ingen. 2 lyser ikke. 2.Når flere linjer er ikke tilsluttet flere linjer ikke oplyses.Når der er mindre end to linjer er forbundet, lyset er ikke tændt. 3.Når de to ender er ude af rækkefølge: for eksempel, 2 eller 4 linjer ud af drift, så det er vist som følger Når de vigtigste tester er uændret: 1-2-3-4-5-6-7-8 Den eksterne test ende er 1-4-3-2-5-6-7-8 4.Når to af de netværk ledninger kortsluttet visning af de vigtigste tester er ikke lyse, mens de to ledninger, der er kortsluttet er lidt lys på fjernbetjeningen test ende.Hvis der er mere end tre (herunder tre) kortsluttet ledninger er kortsluttet, lysene i alle de linjer, der er kortsluttet er ikke lyse. 5.Ved test skærmet netværkskabel, G indikator lys ikke vil være på.Hvis G-lampen er ikke på nettet kabel er ikke beskyttet.(* kun hvis wiren og crystal head er afskærmet)

Særlig Erklæring:

1. Selv om alle billeder er taget med de faktiske produkter, der stadig eksisterer farven forskellen mellem billedet og det faktiske produkt. 2. Størrelsen af alle produkter er målt ved båndet i hånden, tolerance vil sandsynligvis ske på de faktiske produkter, du vil modtage. 3. Den vejer vist på foto er på basis af stikprøver en lille forskel vil formentlig ske på de faktiske produkter, du vil modtage 4. For alle produkt med udtrykket gratis forsendelse, vil vi valgte den mest hensigtsmæssige speditør til at udtrykke den rækkefølge, som vores bekvemmelighed.I et andet ord, EMS, som viste, vil sandsynligvis ikke bruges til at sende varer outquently Stillede Spørgsmål


  • Farve 3: Gul
  • Model-Nummer: A B C
  • farve 2: Hvid
  • Pakke: Sække
  • farve 1: black
  • Funktion: netværk tester