Trådløse bone conduction headset-Aeropex Lunar gray Aftershokz

  • Anmeldelser
  • På lager
kr1 182.13

Tags: et plus kugler trådløs 2, bone conduction øretelefon ipx8, bærbar computer mus, sagen onyx ace, sagen edifier x3, remax hifi, earphon, hovedtelefon x2, aftershokz, raycon.

Aftershokz hovedtelefoner brug af bone conduction til at overføre lyd fra kilden (via Bluetooth) direkte ind i det indre øre uden at gå gennem den traditionelle øregangen.I modsætning til konventionelle hovedtelefoner, "Hovedtelefoner" hvile i templer og forlade øret gratis.

Du kan lytte til musik med enestående lydkvalitet via Bluetooth og kommunikere på telefonen med knapper adgang til lift og hænge og en dobbelt støjreducerende mikrofon (dine kontakter kan høre dig bedre, og du lytter til dem bedre).

Du kan også bruge hovedtelefoner til 8 timer på at lytte, 10 dage på standby.Stop fuldt opladning af headset-for 2 timer med magnetisk opladning kabel.

Aeropex Lunar gray, kan du bruge det til:

Motion som løb, ride en cykel eller en hvilken som helst anden sport, kan du føle behov for at lytte omkring dig, så længe du nyde god musik.Det er meget let og modstandsdygtig over for sved.

Hvis du bruger høreværn, da du kan bære ørepropper, og da det er en bone conduction headset gør det muligt at lytte vibration lyd i knogler af templer og ikke gennem trommehinder.

Hvis du har problemer med hørelsen, som det er perfekt for mennesker med nedsat hørelse, siden i modsætning til normale hovedtelefoner, der er placeret over, på eller i øret og sender lydbølger gennem trommehinden, bone conduction hovedtelefoner overfyld ikke trommehinden.

Funktioner:

-Design "Open - øre"

-Optimal pasform for maksimal komfort.-maksimal lysstyrke (26gr)

-Enestående lyd kvalitet.

-8 timers musik + opkald.

-10 dage stå ved.

-IP67 Vandtæt.

Boksen indeholder:

1 bone conduction trådløst headset

1 Opbevaringsboks

1 USB-kabel til opladning

1 par ørepropper


  • Stil: Over Øret
  • Oprindelse: AU(Oprindelse)