MUQZI Keramisk Bearing krankboks Dele BB68-73mm Centrale akse Tråd formel for Shimano kranksæt SRAM Mountainbike Vej

  • Anmeldelser
  • På lager
kr91.07 kr86.54

Tags: gearskifter shimano, kranksæt mtb, kranksæt hollowtech, icetoolz, cykel nummer, krankboks fjerne værktøj, sram x9, transport af cykel, vejen enkelt kranksæt, kranksæt fsa.

MUQZI Keramiske BB Gevind krankboks

Specifikationer: Til Brug Med en krankboks Bredde På 68-73mm Tråd: BC1.37 Indre Diameter På Midterste Hul: 24 mm Farve: Sort/Rød Vægt: 116G (Herunder Reduktion af Ærmet)

Cykel lejer bruge keramiske materialer i stedet for stål og andre materialer af metal som rullende elementer, Fordi keramiske materialer har bedre slidstyrke, korrosionsbestandighed, høj temperatur modstand, høj styrke og andre egenskaber.Det kan gøre det bærende køre normalt i henhold til højere hastighed, hårdere miljø og lav smøring.Og kan reducere slid og støj, i høj grad forbedre dets ydeevne og pålidelighed.

Midten Er Lavet Af Nylon Materiale Gennem Cnc-Skæring, Undgå at Bruge Plastik Materialer Aging Grund til At Være I et Barsk Miljø i Lang Tid, Forbedre Levetiden, Forbindelsen Del Vedtager To Vandtæt Struktur Design, Forbedret Forsegling Præstationer, Hvilket Reducerer Chancen For Syre Regn Trænge Ind I Indersiden Af Lejet, Den Vigtigste Del Af Produktet, Der Er Lavet Af Luftfart T6 Aluminium Legering, Som Er Let I Vægt Og Høj Styrke.

For At Opfylde De Forskellige Behov hos Flere Kunder, et Sæt For 24mm Til 22mm Adaptere Er Blevet Tilføjet.Efter Installation, Kan Det Bruges Med 22 Mm Pedalarme. (Brug To Tyndere Skiver På Den Anden Ende).Hvis Krank Er 24mm, Der Er Ingen grund til At Tilføje Det.

Ofte Stillede Spørgsmål: 1. Vi Levere Inden For To Dage Efter Betaling (Undtagen Helligdage) 2. Hvis Du Ikke Har Modtaget Pakken i Lang Tid, er Du velkommen til At Kontakte Os Og Vi Vil Spore Dine Emner.Hvis Du ikke Kan Modtage Den, Refunderer Vi Fuldt ud, skal Du ikke Bekymre dig Garanti: 1. For Genstande, Der Sendes Ved En Fejl, Bedes Du Kontakte Os Efter Levering.Vi Vil Refundere Alle Penge, Eller Sende Det Til Dig. 2. For Produkter Med Fejl Eller Forkerte Farver, Venligst Tage Fotos Eller Videoer, Og Vi Vil Refundere Alle Betalinger Eller Sende Til Dig Efter Bekræftelse.Feedback: 1. Hvis Du Er Tilfreds Med Vores Produkter Og Services, Bedes Du Forlade Din Positive Feedback Og 5 Stjerner.Lad Os venligst Vide, Og Vi Vil Give Dig en Rabat På Din Næste Ordre. 2. Hvis Du Ikke Er Tilfreds Med Vores Produkter, Bedes Du Kontakte Os Inden De Forlader Negativ Feedback.Vi Garanterer, At Vi Vil Gøre Alt For At Løse Problemet.Tak Skal Du Have.


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: MUQZI
  • Materiale: LEGERING
  • Bruger: Mountain Bikes
  • Model-Nummer: Cykel Keramisk Bearing Krankboks