Nye Ankomst Maglev Generator 600w 12v 24v 48v 3 fase 350 RPM permanent magnet generator

  • Anmeldelser
  • På lager
kr3 269.21 kr2 223.06

Tags: tåge generator ultralyd, neodym-magnet, benzin gas generator, vand turbin generator, fase permanent magnet generator, generator 12v motor, permanente magneter generator, generator maglev, elektrisk generator brint, vind, vand generator.

Nye Ankomst Maglev Generator 600w 12v 24v 48v 3 fase 350 RPM permanent magnet generator

Nye Ankomst Maglev Generator 600w 12v 24v 48v 3 fase 350 RPM permanent magnet generator

FUNKTIONER:

Vores disc coreless PMG har fordel i at lave Nominelle hastighed, Lav start vindhastighed, Lille volumen -, Energi-Små, Lette vægt, Kompakt konstruktion,Høj effektivitet osv. ① Coreless, anhysteresis, slotless, har lavt startmoment. ② Ingen strygejern og-tab, har høj effektivitet ③ Vedtage unik coreless præcision snoede teknologi, design præcision spole ④ Vedtage de sjældne jordarters permanent magnet, som er multipole, gennemsnitlige forskel, høj effekttæthed og af høj udgangseffekt. ⑤ Lav hastighed, direkte kørsel, ingen drejningsmoment udsving ⑥ Kompakt konstruktion, høj andel af power og volumen, der ⑦ Ingen strygejern og-tab, lav brændværdi,lille temperaturstigning ⑧ Enkel struktur, let at installere ⑨ Den børsteløs struktur, gratis vedligeholdelse

SPECIFIKATIONER:

PACKING LISTE:

1x 600W Generator

PÅMINDELSE:

1.Den pris, du har betalt for varen ikke nogen told skat.Vi vil ikke påtage told i modtagerlandet. 2.Forhør dig hos dit land toldsted til at bestemme, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe. 3.Alle informationer(produkter, model Nr.,test-resultat,specifikationer,funktioner,billeder,ect), vi er kun til reference, Detaljer pls refererer til den virkelige vare, som, instruktionen du har modtaget.Alle data, der indberettes, er vores interne lab test resultater, og det kan have en lille discrepency på forskellige omkring, pls refererer til det nøjagtige resultat af produkter efter installation.

Kære kunder:

Din positive kommentarer, der er den drivende kraft for vores løbende forbedringer.Vi respekterer og har tillid til hver kunde for at give dig kvalificerede produkter og tjenester.Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du give os et fem-stjernet positiv feedback.Hvis du har spørgsmål/problemer efter at have modtaget produktet, bedes du kontakte os via Ali besked så hurtigt som muligt, og vi vil forsøge at løse det for dig positivt på én gang, indtil du er tilfreds.Mens en negativ feedback vil ikke løse nogen problemer!Tak for din støtte!

1. Produktet garantiperioden inden for 1 år efter købet. (Skader forårsaget af demontering, manuel skader osv.er ikke dækket af garantien). 2. Hvis køber finder, at der er faktisk et problem med produktet inden for syv dage efter at have modtaget produktet, køber kunne anvendes til sælgeren for at vende tilbage til inspektion.Hvis produktet er faktisk defekt, vil vi erstatte den med en ny.Hvis der ikke er en passende erstatning, Og vi vil refundere dig.Fragt, håndtering og forsikring gebyrer kan ikke refunderes.Hvis det konstateres, at der er noget problem med det produkt, vil produktet blive returneret til køber på købers regning. 3.Kontakt os for at få et afkast.Dit navn, auktion antal, og årsagen til returneringen skal medtages i e-mailen. 4. Efter at have modtaget de varer, pls fjern tapen rundt om kassen, når du udpakker, uden voldelig skade, for at undgå potentielle skader på varerne.Det anbefales at holde den ydre emballage til mindst 15 dage efter modtagelsen af varen.Når du returnerer varen, bedes du sikre integriteten af den oprindelige emballage og varer.Hvis der ikke er nogen grund til, at påvirker den sekundære salg af varer, vende tilbage og udveksling kan ikke accepteres.Alle omkostninger til returnering og skat vil blive dækket af køber. 5. Når du modtager varerne, hvis du finder, at den ydre emballage er beskadiget, bør du straks kontakte den lokale kurer til at klage til og krav, og på samme tid tage et foto eller en video som dokumentation, og underrette sælgeren.Hvis køber undlader at følge de ovennævnte aktiviteter , så hvis varen bliver beskadiget eller går tabt på grund af courier grunde, køberen skal tage ansvar.


  • Certificering: CE
  • Montering Base: Med Montering Base
  • Aksel Materiale: Jern
  • Type: Vind Generator
  • Mærke: SMARAAD
  • Model-Nummer: FLG-600
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)