40G/2PCS Tongluo Detox Salve lymfedrænage Lindring af Smerter Behandling Bryst Lymfeknuder Anti-Hævelse Health Care Cream

  • Anmeldelser
  • På lager
kr83.87 kr37.72

Tags: shimano alivio, stor smertelindrende plaster, muskelsmerter, for sundhed, pistol sprøjte vand, detox fod, øge bryst, lymfeknuder massage, arnica gel, bryst enlarg.

Produkt Navn:Lymfe-Creme

Sundhedspleje effekt :at Lindre ubehag symptomer såsom cervikale lymfeknuder, bag øret lymfeknuder, lyskebrok lymfeknuder, bilaterale tilbehør brystet, hævelse og smerte, og fremme sundhed.

Det bruges til at fjerne modermælken under armhulerne, lindre ubehagelige symptomer af bryst-betændelse og bryst hævede lymfeknuder under armhulerne, og fremme sundhed.

Gældende mennesker: egnet til sub-sunde mennesker med bryst lymfeknuder og paramilitære personale ubehag.

Kontraindikationer: personer med beskadiget hud, mennesker, der er allergiske over for dette produkt, og folk, der er gravid og ammer.

Velegnet crowd:Egnet til sub-sunde mennesker med cervikale lymfeknuder, bag øret lymfeknuder, lymfeknuder i lysken, og ubehag.

Ikke egnet for folk: Folk med brudt hud, mennesker, der er allergiske over for dette produkt, gravide kvinder og ammende kvinder er forbudt.

Brug metode:Tag en passende mængde af dette produkt, og anvende det jævnt til den ønskede område, ælt det for en tid at gøre det fuldt absorberet, 2-3 gange om dagen.

Forholdsregler

1. Hold det uden for børns rækkevidde.Tætning og opbevares efter brug;

2. Til ekstern brug, må du ikke tage det internt;

Specifikationer:20g/stk

Opbevaring :Tæt, fugt-bevis.


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Anvendelse: Kroppen
  • Mærke: marisc
  • Model-Nummer: Lymfedrænage Tongluo Salve