Lotus blad tema Hånd Smedet Slukkes 9260 Foråret Stål Japansk Samurai-Katana kampberedskab

  • Anmeldelser
  • På lager
kr1 116.56

Tags: katana sværd rigtige sværd, slagskibet bismarck, Japansk katana, samurai sværd toy, han jian sværd, kina sværd, katana nøglering, stå sværd, kirito sværd, skarpe katana.

Lotus blad tema Hånd Smedet Slukkes 9260 Foråret Stål Japansk Samurai-Katana kampberedskab

BESKRIVELSE Tilstand: Brand-Ny Klinge Sori(Krumning): 0.78 Tommer / 2.0 Cm Samlet Længde: 40.9 Cm /104 Cm Klinge Materiale: Hærdet Olie 9260 Spirng Stål Nagasa Længde: 28.0 tommer / 71 Cm Blade Form: SHINOGI-ZUKURI Håndtag Længde: 10.6 Cm / 27 Cm Klinge Kant: Hånd-Poleret Være Skærpet Håndtag Materiale: Ægte Ray Hud + Hårdt Træ-Kniv Bredde (Nær Kissaki): 0.91 tommer / 2,3 cm Tsuba Materiale: Høj kvalitet kobber Tsuba Kniv Bredde (Nær Habaki): 1.26 Tommer / 3,2 Cm Saya Materiale: Hårdt træ med sort goose finish Kissaki Form: Chu-Kissaki

Tilstand: brand new, og kan være helt skilt ad og samlet

Dette Sværd er hånd smedet og hånd skærpet ved hjælp af Japansk metoder til at skabe en perfekt klinge.Den er fuldt funktionel og kamp klar.Tilbehør af sværdet er alt autentisk, fra ray hud håndtere, at silke sage-o og kobber oxideret fittings.Dette er det bedste sværd, som du vil finde i den prisklasse.

Bladet var lavet af 9260 Foråret stål , og det er blevet lamineret i en Maru-stil.Bladet har længe Hi (blod groove) på hver side, Dette er ikke kun giver mulighed for en lysere blade og feedback, når svingede.men også kan skabe balance mellem klingen for at opnå optimal ydeevne.Spidsen af klingen er en Chu Kissaki (medium længde).

Denne kniv har været håndpoleret med flere klasse skærpe sten af Japansk metode, som gjorde overfladen af bladet som et spejl, klingen er også meget skarp.

Denne klinge er udstyret med en fuld længde Tang, som i høj grad øger styrken af sværdet.dette sværd er stærk nok til at skære gennem en tyk bambus træ med en enkelt strejke endnu ikke skarpe nok til at skære papir.

Tsuba: Den Tsuba (guard) af sværd er lavet af en legering.Den Habiki (klingens krave) er et stykke messing konstruktion.To Seppas (spacer) at sikre Tsuba.

Tsuka: Den Tsuka (håndtag), kernen er af træ, og det er tæt pakket i løbet ægte Ray hud Samegawa med en syntetisk Ito.Den Fuchi (ærme), og Kashira (buttcap) er lavet af en legering.Tang sværdet er sikret ved to Mekugi (peg).To legerede Menuki (ornament) er på hver side af Tsuka.

Saya: Den saya (skeden) af sværdet er af hårdt træ, En ledning Sage-O har været bundet omkring den lyse kobber Kurigaga (knop) af skeden.den Koiguchi er blevet hærdet.

Dette er et skærpet, super, virkelig kampklar Samurai sværd meget velegnet til iaido og kendo overlegen.det giver dig også mulighed for at lave en samling af realistiske, men alligevel smuk samurai sværd, eller at præsentere et til din ven.Gå ikke glip af sådan en chance!BEMÆRK:

(a) En silke sværd taske kommer med sværdet.Træ stå i billeder er IKKE inkluderet i prisen.

(b) Hvis du har brug for et træ stå, kan du tilføje 12 USD til den pris.

(c) Vore sværd er fuldstændig håndlavede, så Specs kan variere en smule fra sværd, til sværd.

SVÆRD BILLEDER

CY-SVÆRD ER BELIGGENDE I SVÆRDET INDUSTRIELLE DEL, LONG QUAN, ZHEJIANG-PROVINSEN, KINA.VI ER EN AF DE FØRENDE PRODUCENTER I BYEN, STUDERE, FREMSTILLING OG MARKEDSFØRING AF FORSKELLIGE TYPER AF SVÆRD, DER ER PROFESSIONELT.

VELKOMMEN TIL MIN BUTIK.VI ER SVÆRD PRODUCENT OG LOKALE I LONGQUAN KINA.VI ER SALG AF HÅNDLAVEDE KINESISKE SVÆRD,JAPANSK SAMURAI SVÆRD OG ANDRE HÅNDVÆRK, VÅBEN OSV.VI VIL PRØVE AT GIVE DIG DEN BEDSTE SERVICE OG DE BEDSTE PRISER!ALLE DE VARER, SOM VI SÆLGER, ER HELT NY FRA MIN FABRIK.VELKOMMEN TIL TILPASNING GRATIS.

USTOMIZE VÆLGER, DER ER ANFØRT NEDENFOR FOR DIG SELV, KATANA SVÆRD GRATIS:

-Koshirae: du kan vælge en af følgende legering tsubas af dette sværd oprindelige tsuba gratis

-Koshirae: du kan vælge en af følgende høj kvalitet carbon stål tsubas af dette sværd oprindelige tsuba skal betale 10usd for pris

-Koshirae: du kan vælge en af følgende høj kvalitet kobber tsubas af dette sværd oprindelige tsuba skal betale 40usd for pris

habaki :(klingens krave) du kan vælge en af følgende habaki af dette sværd oprindelige habaki gratis

habaki :(klingens krave) du kan vælge en af følgende håndlavet habaki af dette sværd oprindelige habaki skal betale 15usd for pris

habaki :(klingens krave) du kan vælge en af følgende håndlavet habaki af dette sværd oprindelige habaki skal betale 30usd for pris

ito:(håndtag wrap) du kan vælge en af følgende ito af dette sværd oprindelige ito & wrap style gratis

Haj hud: (wrap) du kan vælge en farve af følgende skin af dette sværd er originale huden gratis

Sageo:(saya wrap) du kan vælge en af følgende sageos af dette sværd oprindelige sageo gratis

Jakke:(saya) du kan vælge en af følgende sayas af dette sværd oprindelige saya gratis

Jakke:(saya) du kan vælge en af følgende høj kvalitet sayas af dette sværd oprindelige jeg skal betale 45usd for pris

Vigtigt bemærk, at vi ikke pålægges told.Mange tak for dit samarbejde Bedes du kontakte os, når du vælger reservedele, som har brug for en ekstra betaling.Vi vil justere prisen.


  • Mærke: CY-sværd
  • Materiale: Metal
  • Stil: Japan Stil
  • Tema: Sport
  • Regional Funktion: Kina