12V 24V To-Vejs Fjernbetjening til Diesel Luft parkeringsvarmeren LCD-Skærmen Skifte parkeringsvarmeren Controller W/sele

  • Anmeldelser
  • På lager
kr150.12 kr141.13

Tags: diesel mænd, diesel vandvarmer 12 v, diesel varmer controler guld, aircondition, diesel heater, 12v webasto, diesel air heater 12 v, lifopo4 12v 200ah, universal diesel air heater, silikone kugler i penis, diesel heater.

12V 24V To-Vejs Fjernbetjening Bil Air Heater LCD-Skærmen Skifte parkeringsvarmeren Controller W/sele

Specifikation:

Model Nummer: D73122

Produkt Navn: Bil Air Heater Controller

Materiale: Plastik

Farve: Sort

Uanset om batteriet er inkluderet i prisen: Nej (har Brug for at købe 2 sessioner 7 batteri)

Fjernbetjeningen Størrelse: 8x3.3x1.7cm (Lxbxh)

Ekstern Modtager, Størrelse: 5.1x3.5 cm (LxH)

Montering:

For Bil Air Heater

To-vejs fjernbetjening instruktioner:

1.Ekstern parring drift:

1).Først sætte den modtagende dele, der har brug for at blive parret i den ventende parring stat.

2).Derefter skal du trykke på og holde den nede på fjernbetjeningen, og bekræft, at den bygger på samme tid, fjernbetjeningen, vises venter på parring interface.

3).Fjernbetjeningen og skifte indtast den automatisk parring proces.Efter koden er korrekt afstemt, vil det automatisk exit-kode til parring interface og vise normal arbejdstid parametre.

4).Hvis koden ikke, vil det ikke komme ind i det normale display working parameter tilstand.Hvis fjernbetjeningen kode er ikke modtaget efter timeout, vil det automatisk exit-koden matchende stat.

2.Temperatur kontrol-mode skift:

Når du vælger den temperatur kontrol metode med fjernbetjening, du behøver kun at trykke på op-og ned-tasterne samtidig for at skifte til automatisk temperatur kontrol og vise temperaturen.Hvis temperaturen styres manuelt, olie mængde, der vises.

3.Justering af arbejdstid status:

Den fungerende tilstand af ovnen kan justeres med fjernbetjeningen til enhver tid.Metoder som nedenfor:

1).Op justerings nøgle: øge pumpe olie volumen (manuel temperatur kontrol-tilstand), eller forøg den indstillede temperatur for at øge output temperatur i ovnen.

2).Ned-tasten: reducere mængden af pumpe olie (manuel temperatur kontrol-tilstand), eller reducere den indstillede temperatur for at reducere output temperatur på ovnen.

To-vejs fjernbetjening modtager beskrivelse:

1.ON/OFF-TAST: tryk Længe på on/off:

1).Der er lys under skifte-tasten.Hvis den er tændt, betyder det, at det er på, og hvis den blinker, betyder det, at der er en fejl.

2).Start: Når du arbejder spænding opfylder betingelserne, skal du trykke på og holde tænd / sluk-knappen.

2.Manuel brændstof:

I slukket tilstand, skal du trykke på tænd / sluk-tasten 5 gange kontinuerligt og hurtigt at starte den manuelle pumpe olie.Når al luft i olien i kredsløbet er opbrugt, skal du trykke på ON / OFF knappen for at stoppe pumpen.Denne proces kræver nogen til at observere, for at undgå overdreven brændstof ind i maskinen og forårsager sort røg ved opstart.

3.Ekstern parring:

I tændt tilstand, skal du trykke på tænd / sluk-tasten 5 gange i hurtig rækkefølge, indikatoren blinker, og indtast den eksterne kontrol parring tilstanden venter.På samme tid, skal du trykke på og holde tænd / sluk-knap + - knappen på fjernbetjeningen for at starte fjernbetjeningen er oprettet en binding.Vent, til auto-complete parring for at afslutte.

Pakken Indeholder:

1 x To-vejs fjernbetjening

1 x To-vejs-ekstern modtager,

1 x Sele

/ Om service / On - Time Levering til dig Fuld refusion, hvis produktet ikke er modtaget i garanteret leveringstid Længere Beskyttelse 15 dag mere beskyttelse efter for færdiggørelse, Returnerer Ekstra Returnere enhver vare,er det kun dem, der er i perfekt stand Garanteret Kvalitet Garanteret Kvalitet eller Fuld tilbagebetaling

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.


  • Mærke: Autoleader
  • Type: Elektrisk Varmelegeme
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Dele: Montage