Teleskop High Power 50x60 Hd Monoculars Kraftfulde Monokulare Teleskop Shimmer Night Vision Udendørs Vandreture Zwo Eaf

  • Anmeldelser
  • På lager
kr62.03 kr45.29

Tags: elektronisk focuser telescope, 50x60 monokulare, takahashi, alpha h, zwo adc, eaf, makeup nøgen, filter zwo, astronomi kamera, kamera zwo.

High Power 50X60 HD Monokulare Teleskop Shimmer Night Vision Udendørs Vandreture

Produkt salgsargument:

Perfekt til Lange Afstand Foto-Shooting-Med 50x60 High Power Linse og BAK4 prism, dette monokulare teleskop, der kan hjælpe dig med at få et klarere billede af lang fjerne objekter.

Dette monokulare kan bruge hvor som helst du ønsker,perfekt til Dyreliv at se lignende fugle og andre vilde dyr;Aktiviteter som Koncert,Sport, Spil,Rejser;Udendørs Udforskning såsom Vandreture,Camping,Fiskeri,Jagt osv.

Justerbar øje kop&anti-slip design:Justerbar øje cup kan være nemt og hurtigt at vride op og ned for optimal visning, selv uden briller.Unik (gummiarmering med striber) materiale, der holder den fra at glide ud fra, at du hånd,bærbare til at bruge på noget værre vejr eller lejligheder.

MULTI BRUG Denne monokulare teleskopet kan bruges alene eller tilslut din telefon i Dyreliv at se lignende fugle ,Aktiviteter som Koncert,Sport, Spil,Rejser; Udendørs Udforskning såsom Vandreture, Camping, Fiskeri, Jagt osv.

Vandtæt,stødsikker og støvtæt -Høj kvalitet materiale, der gør denne monokulare anvendelsesområde, komfortable og holdbare i lang tid brug.

Beskrivelse:

Universal Lejligheder - Nyd en tættere og klare,lyse billede med denne high power 40x60 monokulare teleskop.

Dette monokulare kan bruge hvor som helst du ønsker,perfekt til Dyreliv at se lignende fugle og andre vilde dyr;Aktiviteter som Koncert,Sport, Spil,Rejser;Udendørs Udforskning såsom Vandreture,Camping,Fiskeri,Jagt osv.

Bred baggrund med Tættere,Klart Billede med 50x60 High Power Linse,denne voksne monokulare har et ganske bredt synsfelt(max 60mm objektiv),og på 40x forstørrelse,omfanget give en klar og tættere billede af lang fjerne objekter;

BAK4 prisme er et højt brydningsindeks materiale, som gør billedet klart og levende;Belagt med multi FMC grøn film,anvendelsesområdet for levering i en lys og sprød billede,elimnate eye træthed efter en drysse tid bruge

Høj Kvalitet Materiale - Solid framwork og kvalitet materiale for at gøre den night vision monokulare vandtæt,stødsikker og støvtæt gøre det komfortable og holdbare i lang tid brug;Unikke anti-slip-design(gummiarmering med striber), så den ikke glider ud fra, at du hånd,bærbare til at bruge på noget værre vejr eller lejligheder

Unikke Praktisk Design - Unikke anti-slip-design(gummiarmering med striber), så den ikke glider ud fra, at du hånd,bærbare til at bruge på noget værre vejr eller lejligheder Justerbar øje cup kan være nemt og hurtigt at vride op og ned for optimal visning, selv uden briller.

Specifikation:

Objektiv diameter: 52 mm

Okular diameter: 42mm

Mål linse coating: FMC multilayer grønne film

Okular-belægning: FMC multilayer grønne film

Prism materiale: BAK4

Produkt størrelse: 52X67X146mm

Bemærk:

Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak for din bedes forstå!

Pakkens Indhold:

1 x Teleskop


  • Type: Monokulare
  • Model-Nummer: 20201211
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)