Mini Drone UFO Legetøj Infrarød Sensor Kontrol Hånd Flyvende Fly Anti-kollision håndbetjent Quadcopter Induktion Toy Drone

  • Anmeldelser
  • På lager
kr58.25

Tags: JJRC, 330w, alienware area, tw2ee tw4ee, drone infrarød, 150w dell, alienware power adapter, dell 330w ac-adapter, alienware bærbar adapter, hw752025p 200mah.

Funktioner :

1. Hastighedsregulering, tre gear hastighed justering, lys-årige hastighed, stigning og forandring.

2. Infrarød induktion kontrol, single handed induktion kan fungere, interessant og sjovt.

3. Nemt at komme i gang, bare slynge let, flyver med det samme.

4. Svævende højt højde flyvning, inverteret stop flyvende.

5. Blød krop, sikkerhed mod kollision.

Beskrivelse:

1.Let og lille, lille diameter, struktur, bløde krop, anti-kollision sikkerhed, infrarød induktion drift, egnet til børn og begyndere.

2.Lange tryk på power-kontakten for at 1 til 2 sekunder for at slukke fly.LED-lyset går ud efter lukning.Der er ON / OFF på den side af legetøjet.

3.Når flyet er blevet tændt, skal du holde flyet i hånden og extand frem,så slipper din hånd flyet vil tage ud automatisk.

Efter tur på de fly , er det eill flyve en distance og svæve i iar.Hvis du ikke udfører drift i 1 til 2 sekunder, fly, vil synke ned til et centain højde og svæve igen.

4.Standard opstart er medium speed mode, og indikatoren lyser grønt.Klik på power-kontakten for at skifte til high speed mode, og indikatoren lyser blåt.At klikke på power-knappen igen for at vende tilbage til det medium speed mode.

5.Når flyet skal være kalibreret unormalt, drej bunden over, og dobbeltklik derefter på power-kontakten.Indikatoren på flyet begynder at skifte til rød, blå, grøn og tre farver skiftevis i calibration-funktionsmåde.Holde fly i en stabil position, og LED ' en lyser, når du er færdig.

Specifikationer:

Varenavn: Induktion fire akse fly

Farve: Red, Blå

Materialer: plast, elektroniske komponenter

Kroppen batteri: 3,7 V 300mAh lithium polymer batteri

Fjernbetjeningens signal: infrarød ray

Opladningstid: 30 minutter.

Spille tid: 5-8 minutter

Produkt størrelse: 9x9x4.5cm

Produkt vægt: 30.5 g

Pakke Inkluderet :

1xAircraft

1xCharge Kabel

Bemærk:

1.Item farve, der vises i billeder kan vise en smule anderledes ud på din computer skærm, da skærme er ikke kalibreret samme.

2. Tilgiv 0,5 cm-3 cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.


  • Mærke: faroot
  • Materiale: Plast