Batteriets Kapacitet Tester Tester Justerbar Konstant Strøm Elektronisk Belastning, der Kan Være Sluttet til Computeren TEC-12P

  • Anmeldelser
  • På lager
kr281.02 kr264.14

Tags: batteri 168d, automotive test, automotive dvr, Belastning, 300w elektronisk belastning, elektronisk belastning 400 w, tester, dc elektronisk belastning, belastning tester, tester checker bt 168d.

modname=ckeditor

Type 1:200W detektor

Type 2:200W detektor + crocodile clip line

Type 3:200W detektor + 12V strømforsyning

Type 4:200W detektor + crocodile clip line + 12V strømforsyning

Før salg, dette produkt er ikke ledsaget af papir instruktioner.Elektronisk Anvisninger og instruktioner, der er Relevante software, der downloades på følgende adresse.Hvis køberen har nogen spørgsmål, er vores svar skal være når du har læst vejledningen. :

Kort beskrivelse Baidu cloud: http://pan.baidu.com/s/1dF8gizR \

Microcloud: http://url.cn/5CxeP4s \

Bemærk: softwaren er blevet opgraderet.Denne software er kun gældende, at køberne efter 2017.

Til amatør købere: batteriets kapacitet detektor i vores butik er et afladningen af batteriet meter, hvilket ikke kan registrere kapacitet af batteriet i et øjeblik.Testen kapacitet har brug for tid.Batteriet er fuldt opladet, før afsløring, og den opdagelse tid svarer til batteriets kapacitet, divideret med afladningsstrøm.Øjeblikkelig registrering af batteriets kapacitet findes ikke i princippet.

TEC-12P er primært udviklet til påvisning af store kapacitet batterier.

Vigtigste grænse indeks:

Påviselige maksimale kapacitet: 500AH

Maksimal effekt 200W!

Aktuelle udvalg 0.5~20A!

Den maksimale opdagelse spænding er 60V.Radiatoren er forbundet til batteriet.Vær venlig at operere på en sikker spænding.

Aktuelle fejl: full range

Beskrivelse: TEC-12P type batteri kapacitet måling instrumentet har følgende egenskaber:

1. kode skifte (transport) funktion, nem og enkel, smuk udseende.

2. den nuværende er nøjagtige, og de fejl af de nuværende komplet sortiment er mindre end 0.5%.

3. integreret med en temperaturføler, 38° fan ikke åbnes under C, 45° C over Åbne fan; 77° C over den aktuelle automatisk.

4. den højeste er inkluderet spænding er 60V, og cut-off spænding kan justeres frit mellem 0,9 V~60V og trin på 0,1 V.

5. Når den faktiske strøm er mindre end 40% af den indstillede strøm, detektor skærer decharge.

7. 12 VDC Strømforsyning, interface 5.5*2.1 (indre positive som negative) Der er behov for en strøm af om 300mA.

8. den lyd alarm, efter at testen er afsluttet.

9. den maksimale detektion kapacitet 500AH.

10. der er en ekstern modstand adgang til havnen.Når efterspørgslen magt overstiger 200W, den ydre modstand kan være øget til at øge udledningen magt.

De 4 bit digital røret er brugt.

Den 5 LED-pærer, der svarer til 5 værdier: kapacitet, måling af spænding, slukke spænding, strøm og temperatur.Alle typer display kan blive tændt ved den roterende skift.

Den enhed af kapacitet AH, og fire effektive tal vises.

Den spænding, apparatet er volt, og den tre-cifret tal viser, at den sidste position er U.

Den aktuelle enhed er En fire - bit effektiv digital display;

Enheden for temperatur er celsius, og de tre cifret faktiske antal viser.

Hvordan til at oprette afladningsstrøm :

Den roterende skift til "nuværende" display mode på dette tidspunkt vise den indstillede strøm, i denne tilstand skifte, "aktuelle" LED-lys, der flimrer, de andre LED er alle lyse, repræsentant træder den aktuelle indstilling, så den roterende switch kan justere den aktuelle størrelse, med uret for at øge, mod uret falde.Efter indstilling, tryk på knappen og afslutte den aktuelle indstilling.Operationen er enkel, og den hånd vil være.Den mindste justering trin længde nedenfor 5A er 0,1 A; den mindste justering trin længde over 5A er 0,5 A. Efter justering af denne parameter vil blive gemt i testeren, og strømmen vil også blive opretholdt.Den nuværende kan også justeres i registreringsprocessen.

Hvordan til at modregne off spænding:

Det er den samme som den aktuelle indstilling metode.Drej kontakten til "sluk spænding" display mode på dette tidspunkt vise den fastsatte cut-off spænding, i denne tilstand skifte, "cut-off spænding" LED-lys, der flimrer, de andre LED er alle lyse, repræsentant træder cut-off spænding indstilling, på dette tidspunkt drejekontakt kan justere cut-off spænding størrelse, med uret for at øge Den mod uret falde.Efter indstilling, tryk på knappen og afslutte indstillingsmodus.Den mindste justering trin er 0,1 V. cut-off spænding kan også justeres i registreringsprocessen.Efter justeringen, skal denne parameter vil blive gemt i testeren.Strømmen vil også blive opretholdt .

Brug metode:

1. Tilslut testet batteriet, i Henhold til instruktionen adgang til havn & oslash; batteri adgang til & rdquo; terminal, hvis der er behov for at få adgang til ekstern modstand, så & oslash; ekstern modstand adgang til & rdquo; adgang til havn .

2. sæt off off spænding.

3. sæt afladningsstrøm.Denne strøm er den største afladningsstrøm.Hvis strømmen overstiger den grænse, parameter af detektoren, tester vil automatisk tilpasse sig.

4. start:

Mode 1 start-up I tilfælde af ø kapacitet er " kontakten er startet under display-tilstand og derefter pause i henhold til kontakten.Den målte spænding, der starter på denne position er det åbne kredsløb spænding, som skulle være startet i tilfælde af ydre modstand er inkluderet.

Mode 2 start-up : I &ldquo, den målte spænding er " i display mode-kontakten kan også være aktiveret.Den målte spænding i henhold til denne start mode er on-line spænding.

5. test afslutning: Efter færdiggørelse af digital tube flicker-display, LED-lampen ikke længere flimrer.Den endelige kapacitet vil blive vist på den digitale rør.Testresultaterne kan være ryddet ved enhver stat i 2 sekunder.

Hjul display funktion I &ldquo, temperatur &rdquo, display mode, skifte på.Hjulet viser staten.Hver parameter ophold i tre sekunder, og rækkefølgen af hjulet displayet, er den kapacitet - detektering spænding - off spænding, den aktuelle temperatur - kapacitet....på dette tidspunkt, kan hjulet være færdig ved skifte i enhver tilstand af displayet.


  • Type: Klimaanlægget Dele