Gratis forsendelse 10.1 tommer YCF0464 YCF0464-EN af østers T12 T12D T12V 3G tablet pc -En ekstern kapacitiv touch skærm kapacitans

  • Anmeldelser
  • På lager
kr46.53

Tags: Gratis Skibet, ksger t12, hindbær max 10, t12v 3g, touch-panel t12, lcd-skærm teclast, lodde-stationen t12, honda cbr250r motor, chromebook, raspberry pi 7 tommer touch screen cover.

Beskrivelse:

* Kompatibel med: YCF0464-EN

* Størrelse: 10,1 tommer

* Farve: Sort/Hvid

* 100% Testet før Forsendelse

Bemærk venligst farve er nødvendig for, før du køber,Hvis farven ikke er markeret, vil vi sende det tilfældigt.Hvis du ikke er tilfreds efter at have modtaget de varer, kan du gå tilbage og ændre det varer.Men køber skal betale for transport tur / retur forsendelse gebyr, kan Du læse en beskrivelse af produktet omhyggeligt,tak!

Advarsel:

*Installation guide medfølger ikke, Vi er ikke ansvarlig for eventuelle skader forårsaget af installation af dette tilbehør, kan du være sikker på, at du ved, hvordan til at installere det, før bud,Tak for din forståelse!

*Vi bare kan garantere den ene, du har modtaget, der vil være kompatible med din tablet,

*Du MÅ IKKE købe, hvis du ikke kan acceptere En a+ klasse kompatibel touch screen digitizer med forskellige flex kabel-numre som vores titel/beskrivelse/foto stater er ude af udbuddet på markedet, tak!

1. Hver skærm er testet inden levering & 100% i orden;Reparation/Udskiftning af gamle, knækkede, revnede,beskadigede defekt touch-skærm.

2. Efter at have modtaget varen, skal du ikke rive film, ikke klæber lim på bagsiden, test-maskinen for det første at fjerne den gamle skærm, skal du indsætte den nye skærm, og kontrollere, om følsomheden er normal.Vær sikker på at prøve maskinen først.Sørg for, at kvaliteten er ok.Installer igen.det er nemt at brænde bundkort og touch-skærm, kan vi ikke holdes ansvarlige.

3.før tilslutning test skal strømmen være afbrudt ,Ellers vil det brænde bundkort og touch-skærmen nemt.Hvis det ikke virker, vi vil ikke være ansvarlig.

produkt detaljer:

Tips:

* Touch-Panel Digitizer: Hvis den øverste touch-panel eller glas top er revnet eller gået i stykker, men billedet under, det er fint,så behøver du kun Touch-Panel.Som vist i figur nedenfor

* LCD Display Kun: Hvis billedet under glasset er i stykker, og tryk pancel er IKKE så behøver du kun en LCD-skærm.Som vist i figur nedenfor

* Komplet Skærm med Touch Panel og LCD-skærm: Hvis den øverste touch-panel er brudt og lcd-billedet er enten sort flydende eller revnet du har brug for en komplet skærmen.

emballage:


  • Certificering: INGEN
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: YCF0464-EN
  • Produkt Type: Tabletten Touch-Panel