5inch/10tommer Kontur Måle Sæt med 6-tommestok Metal Lås Form Duplikator Flisebelægning Laminat, Fliser Skabelon Drop Shipping

  • Anmeldelser
  • På lager
kr274.19 kr227.60

Tags: skruenøgle, fm-sd, kontur gaug, metal-reglen, kontur mønster, fliser værktøj, måleur sæt, premium nem automatisk nitte værktøj sæt, ciffer lås, sæt værktøj.

Beskrivelse:

Høj kvalitet materiale: Kontur Målere er lavet af plastik, som er holdbar og rustfrie.Det vil ikke rust, det er nemt at bruge, det er perfekt til mange DIY-projekter, og det er kompakt og let.giver dig mulighed for at bruge dem i lang tid.

Let at bruge:Nemt at kopiere nogen form eller kopiere en profil præcis, tryk blot på den kontur måle tænder mod objektet, så det passer til formen af objektet godt, derefter spore i den form, du har brug for, mens du læser objekt størrelse.

Ydelser: inkluderet i prisen er en multi vinkel measurin g lineal, der vil spare din tid og penge, der vil tillade dig at være mere præcis i dit arbejde.Bare placere den vinkel skabelon værktøj, hvor du er nødt til at arbejde, skub herskere i den form, du har brug for, og drej til venstre spænd skruerne.Derefter kan du justere alle ønskede vinkler som en genanvendelig stencil til uendelige applikationer.

Bred anvendelse: disse plast kontur måle profiler kan anvendes til de fleste almindelige rør og flasker, giver dig mulighed for nemt at kopiere de former for fliser, tæpper, laminat, manipuleret træ -, bil-plader af metal, rustfrit stål og så videre.

Kontur Måle Sæt kun,andet tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet!

Specifikation:

Materiale: Plastik

Størrelse: ca.36.2x7.2x5.2cm/14.25x2.83x2.05in

Valgfri Farve: Blå, Grå, Orange, Rød

Størrelse: 1 Sæt

Bemærk:

Ingen detail-pakke.Overgang: 1 cm=10 mm=0.39 tommer tillad 1-2cm fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!Pakken indeholder: 1 x 10tommer Plast Kontur Gauge

1 x 5inch Plast Kontur Gauge

1 x Layout Måling Lineal


  • Type: Kombination
  • Anvendelse: Husstand Sæt Værktøj
  • Model-Nummer: GUGUJI222
  • DIY-Forsyninger: Vvs
  • Mærke: YOFE
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)