Frådede Dildo Vibrator 12 Hastigheder G-Spot Stimulation Genopladelige Fjernbetjening Vibrerende Varme Penis Sex Legetøj til Kvinder

  • Anmeldelser
  • På lager
kr227.42 kr170.59

Tags: 7 hastighed g-spot vibrator til kvinder, vibratorer penis vibrator, sex legetøj, stak toy, vibrat, køn, anal perler til penis, vecum penis vibrator, dildo kvinde, 12 dildo.

2034879913444449

produkt beskrivelse:

Produktet er tættest toy til de rigtig penis i form af en hånd, Føle og hårdhed.Det er meget blødt og ikke semll.

Det er også det mest populære produkt.

USB-opladning version : Dette produkt har den funktion, vibration og teleskopisk, det kan blive opladet, kan det bruges på det sted, hvor usb-kan oplades, såsom computer, en USB-opladning er, stik USB-opladning, plug-forbindelse USB-opladning skat USB.

Opvarmet version: Dette produkt indeholder en USB-opladning er, og det er en intelligent varme funktion i tillæg til vibrationer og teleskopisk funktioner.

Størrelse: Total længde 19,5 cm,diameter 3,5 cm.

Sådan skal du bruge:

Trin 1: penis er sluttet til remote control.

Trin 2: Tryk på 3 sekunder for at starte fjernbetjeningen,Lyse rødt lys.

Trin 3: Hvis du ønsker at varme(Bemærk: Den varme sektion er ikke på hovedet af den dildo, men i midten), skal du trykke på og holde knappen på højre side (behøver ikke at trykke lang tid), tager det 5 minutter eller mere.Hvis det anvendes i koldere vejr, kan du varme det

for en længere tid til at opnå den ønskede varme effekt, den højeste temperatur på 42° .Når det når op på 42 grader, vil den automatisk slukke.Trin 4: Hvis du ønsker at Teleskopisk vibration funktion, skal du trykke på og holde knappen på venstre (ikke nødvendigt at trykke lang tid), hver gang du trykker på for at skifte til forskellige frekvenser (hurtig / langsom).

Pakken indeholder:

1 * Vibrator Dildo

1 * USB-kabel

1 * Controller vil Vi Pakke godt og ikke sexet ord på pakken for At beskytte privatlivets fred for køberen.

Vores Service

I vores butik, som vores værdsatte kunder, hvis du er utilfreds, vi er utilfredse.Det er virkelig bare så simpelt!Vi ønsker, at du skal være helt sikker på hver ordre, du har afgivet.

Privatlivets Fred Er Garanteret

Dit privatliv er af allerstørste betydning, og med vores diskret emballage kan du handle trygt.Med helt almindelig emballage, den eneste person, der bliver ophidset af at din levering er du.

Levering Til Tiden

Fuld refusion, hvis produktet ikke er modtaget i garanteret levere tid

Længere Beskyttelse

15 dage mere beskyttelse efter for færdiggørelse

Ekstra Afkast

Vende tilbage ethvert produkt, er det kun dem, der er i perfekt stand

Garanteret Kvalitet

Garanteret Kvalitet eller Fuld refundering.

Feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, venligst forlade os positiv feedback, og et 5 stjernet anmeldelse!

hvis du er utilfreds med vores service eller eventuelle problemer, bedes du kontakte os inden de forlader feedback, og vi vil løse problemet med det samme.

48 Timer, Hurtig Forsendelse

vi garanterer, at skibet ud inden for 48 timer efter bekræftelse af betaling(undtagen helligdage)

Hvis der er nogen uventet situation (for eksempel, hvis ordren ikke kan skibet ud inden for 48 timer) vil vi kontakte dig så hurtigt som muligt, og følg tæt op til skibet du for hurtigt.

vi leverer til hele verden af EMS, DHL, UPS, E-Pakke, Kina Post, luftpost, Singapore Post og så videre.

vi er i stand til at kontrollere leveringen tid, fordi det er blevet behandlet af Tredjeparts-service, men hvis pakken ikke ankommer inden for den forventede tid, bedes du kontakte os, vil vi hjælpe din til at spore det og give dig en tilfreds svar.

Service Guider

Er der nogen form for rabat for pladskrævende ordre?

Ja, vi kan give engros pris og hurtigere forsendelse metode for pladskrævende for, hvis du er en grossist kontakt os ved at Trademanager eller e-mail, vil vi svare dig inden for 24 timer(undtagen helligdage)

Vil du støtte drop shipping?

Ja, vi støtter drop shipping, du forlader os modtagerens navn, adresse og telefonnummer på www.vintanker.dk, når du bestiller, så vil vi sende pakken i henhold til den adresse, du har tilbage.


  • Mærke: Vieruodis
  • Brug køn: Kvinde
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Sjofelt Billede: No
  • Størrelse: 1 PCS
  • Seksuelt Suggestive: No
  • Materiale: Medicinsk Silikone
  • Model-Nummer: CP-XS001
  • Pakke: Box Emballage (Hemmelige emballage)