Digitalt LCD-Batteri Tester Strømforsyning måleinstrument Super Isolering Værktøj

  • Anmeldelser
  • På lager
kr70.22 kr50.56

Tags: pc strømforsyning tester, atx power, led-tester-tv, ddr4 tester, hspy strømforsyning, batteri tester belastning, tester, digital batterier tester, corsair strømforsyning tester, knap celle tester.

Digitalt LCD-Batteri Tester Strømforsyning måleinstrument Super Isolering Værktøjer Item Specification:

Funktioner:

Høj kompatibilitet - det er ikke kun velegnet til AA, AAA, C, CR123A, D, 9V, N, CR2, CRV3, 2CR5,cylindriske batteri test, men også velegnet til at kontrollere forskellige knap-batterier.

SKARPE LCD - skærm- let-at-bruge analyzer, som kan vise den viden, du har brug for at vide om batterilevetid, det præcist kan vise, om batteriet er i en dårlig, dårlig eller god spænding stat.

Hurtige resultater - bare put batteriet i en anstændig batteriet i detektoren, vil det hurtigt vise dig, sundhed batteriet ved hjælp af indikatoren bar, hjælpe med at undgå unødvendige afgifter for at beskadige batteriet.Velegnet til kul, zink, alkaline-og genopladelige batterier.

Meget kompakt - en af de mindste og letteste bærbare batteri brikker.Den lommeformat kompakt chassis har en non-slip belægning, og kan holdes godt fast i hånden for at kontrollere batteriet.

Bemærk:

Faktiske farve kan være lidt forskellige fra det billede, der på grund af forskellige overvåge og lys effekt

Bemærk, at 1-3cm afvigelse på grund af manuel måling Beskrivelse:

Materiale:ABS

Farve:Random

Effekt: 1,5 V-celle batteri.

Model: BT688 Pakken Indeholder:

1xBattery Tester


  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK
  • Mærke: centechia
  • Type: Husstand Batteri Tester
  • Model-Nummer: Batteri