(100pcs/masse)Aluminium-Voks Komplekse Papir Chokolade Indpakning Tin Folie bagepapir 6 Farver Tyggegummi, Slik Package 16*16cm

  • Anmeldelser
  • På lager
kr61.97 kr55.77

Tags: retro tin, folie indpakning, tin box, formen papir, 0 bagning, papirrulle ukrudt, olie bevis mærkat, cupcake papir cupful, kraftpapir wrap, jumbo.

A. beskrivelse:

størrelse:16*16cm

materiale:tin folie+voks komplekse papir

tykkelse:0.0065 mm(stanniol)+35g papir

pakning:95-100pcs/taske

1bag/masse

farve:6 farver

gylden/rød/grøn/sølv/orange/rosa rød/

anvendelse:chokolade,te,måne kage,slikkepind,slik,etc.

Fugtafvisende,fødevaregodkendt,smuk,så det er meget Populær i chokolade-pakke.

B. Betaling

1. Fuld betaling skal være foretaget senest 15 dage efter at placere din ordre.

2. vi accepterer en hvilken som helst betalingsmetode,såsom kreditkort,western union,

alipay escrow,ethvert udtryk, du ønsker.Men vi foreslår at bruge alipay escrow.

da det er meget sikkerhed og bekvemt.

C. Forsendelse:

Når du placerer en ordre,bedes du vælger en forsendelsesmetode,og betale for, for inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført.Hvis du ikke er sikker på, shipping gebyr,er du velkommen til at kontakte os via e-mail eller alitrademanager eller andre online-værktøjer.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskel i told clearingtid, der er i de enkelte lande,som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer,kurtage, gebyrer,afgifter annonce skatter og afgifter for import i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og købere er ansvarlig for told.

D. Vende Tilbage:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage fra modtagelsen af de elementer, uanset årsag.Dog,skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage,de købere, der vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab.og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at fil en clain for med logitic selskab til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

E. Andre Politikker:

1.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

2.Alle e-mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag.Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

3.Seriøs Køber Kun!Vær sted byd kun hvis du er enig i alle de vilkår.

F. Feedback

Vi håber, du kan give os en god evaluering.Vi vil gøre vores bedste for at forbedre kvaliteten af vores produkter og service.Hvis du har et problem,du kan chatte med os eller Online-besked ,vil vi løse de problemer, indtil du er tilfreds med vores produkter og service.

Din satisfication er vores største magt.Vi vil gøre vores bedste for at servicere dig!

Nyd din shopping og har en god tid i vores butik! :-)

G. Billede


  • Størrelse: 16*16cm
  • Brug: chokolade pakke
  • Anvendelsestyper: Ja
  • mad frade: Ja
  • Model-Nummer: 16tinfoilwax
  • Pakning: 95-100pcs/taske
  • Materiale: tin foil+wax complex paper
  • Mærke: JSXDBAKING
  • oprindelsessted: Zhejiang, Kina (Hovedlandet)
  • mønster: DOT
  • Lejlighed: Børnenes Dag
  • farve: golden/red/silver/green/rose red/orange