Andonstar digital mikroskop USB-mikroskop for mobiltelefon reparation lodning af bga smt smykker vurdering biologiske bruge kids gave

  • Anmeldelser
  • På lager
kr485.73 kr408.00

Tags: microscop trinokulartubus, lille micro kamera 4k, andonstar digital mikroskop, andonstar ad407, industrielle elektroniske mikroskop, andonstar, microscop, kamera microscop, indstil telefonen til reparation værktøjer, micro usb-anvendelsesområde.

(Enheden til venstre er AD106, som IKKE har nogen Swtich kabel i pakken, og INGEN Projektører på standen.Den ene til højre er AD106S)

Et mikroskop kan løse problemer i mindst 6 felter.

Som de fleste af Andonstar mikroskoper, AD106/AD106S giver stor plads til brugerne.

Toppen af linsen kan gå op til 18 cm til bunden.Og bunden af linsen kan gå op omkring 11cm høj.

I mellemtiden, den optiske beslaget kan dreje 360 grader, hvilket faktisk udvidet arbejdsplads en masse.

Varme, olie, røg og andre ting, der formentlig ville polute eller skade din linse, løser Vi dem ALLE.Objektivdækslet for at beskytte objektivet fra rystelser, der falder ned osv.Og så, UV-filter kan forhindre forurening og skader fra base retning.Faktisk et UV-filter kan også reducere afspejler lys, som giver et bedre billede kvalitet og bedre bruger oplevelse.

AD106S giver flere lyskilder fra forskellige retninger.I dette tilfælde, ville der være langt mindre skygger og refleksion.

Denne gang, vi også give en bevægelig blok(ekstraudstyr), som kan give lys fra bunden.Dette

design ville være meget nyttigt på nogle områder, såsom smykker vurdering, biologi, slides etc.

Selv om der er knapper på forsiden af skærmen, AD106S også kommer med en AI-fjernbetjening.Du kan gøre nogle enkle at arbejde med det, som fange videoer og billeder, eller digital zoom ind og ud.

Knapperne er nyttige, men når det billede, der går flere hundrede gange op, behøver du ikke ønsker en selv små rystelser, når du tager billeder, i hvilket tilfælde, den genstand, du forsøger at fange kan forsvinde fra synet.

Alle ved, at plast stå er meget billigere og lettere end metal.Men ingen af vores produkter, så langt kommer med en plastik stå.Hvorfor?

Som en producent, selvfølgelig vil vi gerne for at skære omkostninger, men vi ønsker bare ikke vores fancy kamera kommer med en usikker stand, base, som ville være nemt at efterlade mærker på eller sandsynligvis smelte, hvis temperaturen er for høj.Også, du kan se forskel, når du justerer højden af det: metal man kan være meget mere præcist.Og at være præcis er meget vigtigt for mikroskoper, især når dens løbende zoom.

Under lodning eller reparation, kan vi nødt til at bruge varm luft kanoner, elkedel, strygejern, strygejern og andre lodning værktøjer, som kan forårsage varme og røg.

Og varme og røg er dårligt for den linse, specielt når optikken er hovedsageligt omfattet af plast materiale.I dette tilfælde, at vi giver kunderne et UV-filter, der kan ikke kun beskytte objektivet, og også reducere refleksion og diffust lys

AD106S

AD106


  • Mærke: NoEnName_Null
  • Model-Nummer: AD106
  • Drawtube: 0
  • Funktioner: Digital
  • Materiale: Plast
  • Forstørrelsesforhold: 10X-220X
  • Teori: Video-Mikroskop