Gratis Forsendelse Oprindelige Konstant Strøm Plade 6917L-0126A PPW-LE32RH-0 EN REV0.7 fjende 32-tommer

  • Anmeldelser
  • På lager
kr53.04

Tags: 6917l, intel plade, 32 tommer lcd-skærm, 32 lcd-panel, 32 lcd-skærm, lcd led 32 " tv display panel, lcd-matrix, ir touch, interaktiv panel, intel x89.

Tilstand: 95% nye

Hvorfor Os?

1. Vi er specialiseret i at sælge Electroic Eksportere produkter. 10 Års erfaring.

vi har mere end 20 samarbejde fabrikker. streng og stærk kvalitetskontrol team.Efter-salg service af systemet.

2. Produkt test 1 af 1 før forsendelse

3. Salg til professionelle team til at betjene dig, før godt, og efter for professionelle.

4. B2B og B2C salg platforme.Alibaba Guld Medlem.

5. Din tilfredshed er vores største incitament.

• om kvaliteten: Hvert produkt vil blive testet før levering, ved hjælp af særlige værktøjer eller bundkort for at sikre opfyldelsen.

efter at have modtaget betaling.Elementer vil blive leveret i processen, og den tracking nummer vil blive opført på www.vintanker.dk Butik og online tracking oplysninger vil være tilgængelige på flyselskabets hjemmeside, som DHL, EMS, FEDEX, Kina Post, osv.

-hvordan reglerne er forskellige i de forskellige lande.det er umuligt for os til at lære alle de regler og love i det enkelte land.

-så når du afgiver en ordre, bedes du give os oplysninger om de varer, beskrivelse og pris for told, for at minimere skat eller afgifter i de lande, destionation for dig.vi vil være glade for at gøre, som pr instruktioner.

-efter at have modtaget produktet.helt sikkert råd, kære kunder, for at gøre dig bekendt med det hensigtsmæssigt, at sikre, at disse er de rigtige emner, du ønsker at bestille.

-hvis der er nogen tvivl eller forvirring med den forvirring, så kontakt os, vi er meget glade for at løse problemet for dig.

- hvis du er tilfreds med vores produkter.Giv os venligst en positiv 5 stjernede feedback, det sætter vi stor pris på jeres indsats.

-vi tilbyder 6 måneders reklamationsret på alle vores produkter.alle returnerede dele, der skal pakkes som det oprindeligt blev leveret, og de originale etiketter, der er markeret af os, må ikke være fjernet, eller nogen dele er brugt eller beskadiget på formål.

Bemærk: Kunder har brug for til at bære omkostningerne for at sende varen tilbage, vi vil betale shipping gebyr for omdirigering


  • Mærke: BUBPPOO
  • Skærm Type: Kapacitiv Skærm
  • Kompatible Mærker: Universal
  • Model-Nummer: 6917L-0126A
  • Produkt Type: Tablet LCD -
  • Skærmstørrelse: >13 Tommer