CL2&PH Tester Bærbare restchlor detektor Vand quality analyzer til at Drikke vand, Spa, Swimmingpool akvarium

  • Anmeldelser
  • På lager
kr145.78 kr119.54

Tags: kabel sonda ph, pool-tester, ppm test, bakterier, ph bispehue, test akvarium, ph-værdi, digital swimmingpool tester, ph-tester, ph probe.

Funktioner:

1.Ingen forurening, ingen forbrugsstof, selvrensende. 2.Det anvendes til vand-kvalitet og test i swimmingpool eller spa-pools. 3.Den er enkel i drift og nem at bære. 4.Hurtigt teste PH, organisk forurening og skadelige substancesin vand.

Specifikationer:

Størrelsen vigtigste enhed: om 190x120mm Størrelsen probe med håndtag: ca 150 mm lang Størrelsen probe (kun): om 48mm lang Størrelsen kabel (kun): ca 130mm lang Strømforsyning: 1 x AA Alkaline-Batterier (1,5 V) Vægt: 160 g (uden batteri)

Bred vifte af applikationer

1.driking vand 2.akvarium 3.spa 4.swiming pool

Pakke inkluderet:

1pc x pH og Cl2 tester 1pc x manual 1pcx boksen farve

FAQ

sådan skal du bruge denne måler?

det har to funktioner: 1.ph-meter 2.CL2 3.tryk på for at ph-værdien butom at teste ph-værdi på 4.tryk på for at den CL2 butom at teste CL2

Har dette en batteri?

det har brug for 1 x AA Alkaline-Batterier (1,5 V) , men er det ikke inkluderer i pakken

Hvad er recommed pH og klor-værdi for den swimmingpool?

1.Anbefalet klor niveau til swimmingpools og spa ligger 1,2 til 1,7 ppm 2.Anbefalet pH-niveau til swimmingpools og spa ligger 7.2 7.8

farve

hvid

yieryi

YIERYI mærket blev registreret i 2016. De vigtigste produkter er refraktometre, PH-meter, tds, ef kuglepenne, jord meter, køkkenvægt, og smykker skalaer.For at sikre nøjagtigheden af de data, vi gav op lavpris-chip, der er valgt høj-præcision Taiwan importerede og Sydkorea importeret chips, design valgte en bærbar pen-type design, lys, smuk og nem at bære.Alle produkter bliver testet, kalibreres og anvendes af os selv for at sikre, at kvaliteten er kvalificeret og derefter fremmes.Vi ønsker at lade denne sunde brand indtaste hver familie og hvert et hjørne af verden, og passerer på drømmen om "verden elsker, Kina gjort"!


  • Model-Nummer: PC-102
  • Skærm Type: ANALOG
  • Funktion 1: PH-Meter
  • Funktion 2: klor-detektor
  • Med Baggrundslys Eller Ikke: No
  • Brug for: Drikkevand Spa Swimmingpool
  • Mærke: yieryi