SXXY Anal Dildo til Anus Massageapparat Butt Plug til Kvinder Silikone Tyk Gay Sex Legetøj Farverige Lesbiske Uddannelse sugekop Masturbator

  • Anmeldelser
  • På lager
kr321.15 kr192.68

Tags: testis prostata massager, mit sex legetøj, ge plug, mænd, sex gay, gay sex, anal, vibrat, køn, anal plug, dildo kvinde.

YC-202 Produkt Detaljer - Detalles de producto - détails du produit - Szczegóły Produktu - информация о продукте

F. A. Q

1 - Måling

Målingerne på hjemmesiden er en vejledning, som der er mindre tolerance på grund af emnet, der bliver lavet hånd, sex legetøj er i uregelmæssig form, måling metoder varierer, sex legetøj materiale egenskaber, men denne tolerance anses for at være acceptabelt.

2 - Før købet

Farve forskelle kan ikke undgås for online shopping.SXXY forsøger at rette farve som meget tæt som muligt på en fast, men stadig SXXY IKKE garantere, INGEN farve forskel.På grund af den materielle karakter, uregelmæssig form, varierer måling af værktøj og metode, dimension tolerance, der eksisterer.Generelt dimension tolerance ±1 cm, og anses for at være acceptabelt.

3 - Efter-salg Service

Kontakt SXXY Officielle Butik ASAP, hvis der er noget problem at produkter, du modtager, vil være stærkt anbefales.Vi tilstræber at løse problemerne for DIG med en ærlig og oprigtig, så du har intet at bekymre dig.Tak for din tid i SXXY Officielle Butik.

4 - Pris–ydelse, bestemt ikke en lav pris!

Pris-ydelse er meget subjektiv, på grund af tro, værdier, forbrug, holdninger varierer for forskellige mennesker, hvilket gør forskellige mennesker har forskellige forventninger til præcis det samme produkt.Den virkelighed, vi alle forstår, er, at ultra-lav pris er opnået i henhold til ofre kvaliteten og håndværker-skib.SXXY ville aldrig nogensinde sælge nogen produkter, som er ultra-lav pris.Pris-performance produkter i SXXY refererer til høj pris-ydelse under forudsætning af god kvalitet.

5 - skal jeg betale MOMS?

Kun hvis der er nogen i dit land.Prisen på dette websted omfatter ikke told, skat, afgift eller fortoldning gebyr i noget land.

6 - Hvor diskret er din emballage?

Meget.Vi sender i de brune kasser, vi ikke bruger post konvolutter, som kan afsløre, hvad emnet er, når du føler det.Vi sætter afsenderen ned, som Chen Jian, vi behøver ikke nævne, hvad det er inde på alle.Indholdet er markeret som "håndværk toy' eller 'metal ring".Ingen behøver at vide!!!

7 - Kan du sende til mit land?

Vi skib i hele verden, og de fleste lande er angivet.Men hvis det ikke er, det er på grund af Told-spørgsmål.

8 - Hvad er din legetøj lavet af?

Nogle af de dildoer og anal legetøj, der er afsendt fra lageret i Frankrig, Polen, Rusland, Spanien og USA er lavet af ikke-allergifremkaldende PVC-materiale.De fleste af de dildoer og anal legetøj er lavet af ikke-allergifremkaldende Silikone.Det er en blød, fleksibel og føles fantastisk mod huden.Silikone bruges ikke indeholder Phthalater.Chastity bur er lavet af rustfrit stål.

9 - Hvor længe indtil dig med at afsende min ordre?

Vi tilstræber at afsende din ordre med det samme, dette er ofte samme dag eller næste dag, eller på den første hverdag i den uge, hvis din ordre er afgivet i løbet af en weekend.Ordrer kan nogle gange tage lidt længere tid, hvis du ikke har nok lager, men vi er altid i produktion.Et par gange om året kan vi være lukkede for få dage eller så, men din ordre vil blive sendt ud lige med det samme på vores vende tilbage.


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Flydende Silikone
  • Produkt: anal dildo
  • Mærke: SXXY
  • Model-Nummer: YC-202
  • Silikone: lavet af flydende silikone
  • Pakke: Diskret Pakke
  • Element Type: anal plug