800w Gratis Energi, Vindenergi HØJ Effektiv 12v 24v Wind Turbine Generator Med PWM-Controller Til Hjem Yacht Gård gadelygter

  • Anmeldelser
  • På lager
kr1 550.86 kr1 101.11

Tags: 10kw diesel generator, vind generator 220 v, vand turbin generator, w vindmølle, båd rustfrit, controler vindmølle, gården toy, generator 12v motor, generator svinghjul, vind, vand generator.

SS-800 Polen oversøiske lager varme pre-salg nu! ! !

Bemærk!På grund af de seneste SS-800 kundernes reaktion.For at undgå for mange ordrer under 11.11 og langsom levering, vi lanceret forsalg på forhånd.For kunder, der placerer ordrer i slutningen af oktober og begyndelsen af November, vil vi sende dem rundt November 8. Europæiske kunder vil modtage de købte varer inden for 7 dage efter vi leverer varerne meget hurtigt!Ruslands oversøiske lager er under intense forberedelser og vil snart blive lanceret!

FUNKTIONER:

1.Ved hjælp af high-power tracking intelligent mikroprocessor kontrol, effektiv regulering af strøm og spænding. 2.Start vindhastigheden er lav, høj vind energi udnyttelse; lille størrelse, godt udseende, lave drifts-vibration. 3.Installation af brugervenlige design, praktisk udstyr til installation, vedligeholdelse og reparation. 4.Skallen er lavet af aluminium legering trykstøbning, med dobbelt leje luftfartsselskab, anti-typhoon kapacitet er stærkere, sikker og pålidelig drift. 5.Vinden hjul, vinger er lavet af nylon fiber, kombineret med optimering af aerodynamiske form, design og konstruktion, høj vind energi udnyttelse faktor, en forhøjelse af den årlige elproduktion. 6.Generatoren ved hjælp af patenteret magnetisk forsynet med vekselstrømsgenerator, kombineret med en særlig stator design, effektivt at reducere modstand moment af generatoren, mens vinden hjul og generator er en mere god matchende egenskaber, den enhed, der kører pålidelighed. 7.Det er ideelt egnet til fritid og er kendt for opladning af batterier til både, pavilloner, hytter eller mobile hjem, såvel som for grøn vindmøller, hjem, virksomheder og industri energi kosttilskud!

SPECIFIKATIONER:

PACKING LISTE:

1.wind turbine 1 sæt(hub,hale,6 vinger,generator,emhætte,bolte og møtrikker) 2.PWM/MPPT wind controller 1 stk.(valgfrit) 3. installation af 1 sæt. 4.flange 1 stykke.

PÅMINDELSE:

1.Den pris, du har betalt for varen ikke nogen told skat.Vi vil ikke påtage told i modtagerlandet. 2.Forhør dig hos dit land toldsted til at bestemme, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe. 3.Alle informationer(produkter, model Nr.,test-resultat,specifikationer,funktioner,billeder,ect), vi er kun til reference, Detaljer pls refererer til den virkelige vare, som, instruktionen du har modtaget.Alle data, der indberettes, er vores interne lab test resultater, og det kan have en lille discrepency på forskellige omkring, pls refererer til det nøjagtige resultat af produkter efter installation. 4.Da 1000w vindmølle er meget stor og meget tung, så normalt foreslår at sende ved havet, hvis luft -, pls kontrollere den nøjagtige pris for hvert enkelt land.

PWM WIND CONTROLLER(ekstraudstyr)

Pls klik på nedenstående billeder for at få specifikation af PWM wind controller:

MPPT ØGE WIND CONTROLLER(ekstraudstyr)

Denne controller har grundlæggende kontrol og beskytte funktioner, og give lav spænding opladning.batteriet kan oplades under lav hastighed vind.Det 's 12V/24V system automatisk at genkende.Pls klik på nedenstående billeder for at få specifikation af MPPT wind controller:

På grid system diagram

FORDELE VED NET-BUNDET-SYSTEMER 1. SPAR FLERE PENGE MED NETTOMÅLING Et gitter-forbindelse vil give dig mulighed for at spare flere penge med vind generator gennem en bedre effektivitet priser, netto måling, plus lavere udstyr og installation omkostninger: ).Batterier og andre stand-alone udstyr, der er behov for en fuldt funktionel off-grid wind system og tilføje til omkostningerne samt vedligeholdelse.Grid-bundet wind systems er derfor generelt er billigere og nemmere at installere. ).Din wind turbine generator vil ofte producerer mere elektricitet, end hvad du er i stand til at fortære.Med nettomåling, boligejere kan sætte denne overskydende el til forsyningsnettet i stedet for at gemme det selv med batterier. ).Netto måling (eller feed-in-tarif-ordninger i nogle lande) spiller en vigtig rolle i, hvordan vindkraft er incentivized.Uden det,bolig wind systems ville være langt mindre muligt ud fra et økonomisk synspunkt. ).Mange elselskaber er forpligtet til at købe elektricitet fra husejere til samme pris som de sælger den sig selv. 2. DEN FORSYNINGSNETTET ER EN VIRTUEL BATTERI ).Elektricitet, der bruges i realtid.Det kan dog være midlertidigt gemt som andre former for energi (e.g.kemisk energi i batterier).Lagring af energi, der typisk kommer med store tab. ).Elnettet er på mange måder også et batteri, uden behov for vedligeholdelse eller udskiftning, og med langt bedre effektivitet priser.Med andre ord, mere el (og flere penge) går til spilde med konventionelle batteri-systemer. ).I henhold til VVM-data[1], national, årlige el-transmissions-og distributionstab gennemsnit omkring 7% af den elektricitet, der er sendt i Usa.Bly-syre-batterier, som er almindeligt anvendt med solpaneler, er kun 80-90% effektiv på lagring af energi, og deres præstationer nedbrydes med tiden. ).Yderligere frynsegoder for at være net-bundet omfatter adgang til backup strøm fra forsyningsnettet (i tilfælde af at dit solcelleanlæg stoppe generere elektricitet til den ene eller anden grund).Samtidig er du med til at afbøde en forsyningsvirksomhed, der er spidsbelastning.Som et resultat, effektiviteten af vores elektriske system som helhed går op.

Off grid system diagram

FORDELENE VED OFF-GRID SOLAR SYSTEMS 1. INGEN ADGANG TIL FORSYNINGSNETTET Off-grid solvarmeanlæg kan være billigere end en udvidelse af højspændingsledninger i visse fjerntliggende områder.Overveje off-bind, hvis du er mere end 100 meter fra nettet.Omkostningerne til overhead transmissionslinjer, der spænder fra $174,000 per km (for landdistrikterne konstruktion) til $11,000,000 per km (for byggeri). 2. BLIVE SELVFORSYNENDE MED ENERGI, Lever af nettet og det at være selvforsynende føles godt.For nogle mennesker, at denne følelse er mere værd, end at spare penge.Selvforsyning med energi er også en form for sikkerhed.Strømsvigt på forsyningsnettet ikke påvirker off-grid wind systems.På den anden side, batterier kan kun lagre en vis mængde af energi, og under overskyet gange, at være forbundet til nettet er faktisk, hvor sikkerhed er.Du bør installere en backup generator til at være forberedt til disse typer af situationer.


  • UD SAT: AC-48v
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Vinger Materiale: Nylon
  • Montering Base: Uden Montering Base
  • Certificering: CE
  • Mærke: SMARAAD
  • Model-Nummer: SS-800
  • Magt: 400W 600W 800W Lille Vandret Vindmølle
  • Shell Materiale: Aluminium Legering
  • Type: Vind Generator
  • oprindelsessted: Jiangsu, Kina (Hovedlandet)
  • farve: Hvid
  • Antal blade: 6
  • Aksel Materiale: Jern