100-500pcs smukke 10-14inch/25-35cm ensidige sort påfugl fjer sværd DIY smykker tilbehør, dekorationer

  • Anmeldelser
  • På lager
kr148.82 kr126.49

Tags: diy påfugl fjer, sort peacock perle, fan af påfugl fjer, bunny wall sticker, kort påfugl fjer, lilla påfugl fjer, blomst mosaik, skønhedssalon vægoverføringsbillede, fin kjole til kvinder, kjole halterneck.

velkommen til min butik!

Produkt Beskrivelse

Materiale: påfugl fjer sværd

Størrelse: 25-35 cm/10-14inch

Farve: Sort

Antal: 100/500 pc ' er

Forsendelse

1. Varer sendes når betaling er modtaget.

2. International fragt kan tage op til 20 arbejdsdage.

3. Check venligst din leveringsadresse omhyggeligt, før betaling, det kan ikke ændres, hvis ordren blev gennemført.

4. Hvis du har brug for en mere kort tid, så kontakt os, vi kan sende via DHL/UPS/EMS og andre kurerer du kan lide, men du er nødt til at betale de ekstra forsendelsesomkostninger.

Dimensionering eller Passe Spørgsmål

Størrelserne er illustreret med konkrete målinger i de detaljerede specifikationer.Check venligst specifikationerne før du placerer en ordre.Normalt tilladte forskelle i størrelsen er ca 0,5 cm i målingen.Hvis du finder størrelsen af de produkter, der ikke passer dig,kan du direkte kontakte os.

Farve Mismatch

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen,belysning,baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve,bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig .Venligst forlade positive tilbagemeldinger, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester,er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.Tak!


  • farve: black
  • Materiale: Påfugl fjer
  • mønster: Farvet
  • Mængde: 100/500 pc ' er
  • Model-Nummer: 10-14inch/25-35cm
  • Mærke: wtluckystar