DC 3V-5V FM-Sender Modul DSP PLL 87-108MHz Stereo Digital Trådløs Mikrofon yrelsen Multi-funktion Frekvens Modulation

  • Anmeldelser
  • På lager
kr32.44 kr29.84

Tags: DSP, pll, adau1701, dsp processor, fm-senderen, unikke fm-senderen, dsp radio, dsp pll, adau1452, ut39c.

1. Produkt Introduktion:

1>.Output Power:100mW

2>.Frekvensrespons Range:50Hz-18KHz

3>.Transmissionsfrekvens:87.0 MHz-108,0 MHz (campus broadcast slukket);76.0 MHz-108,0 MHz (campus broadcast tændt)

4>.Frekvens Justering Stepping:0,1 MHz/tidspunkter (tryk kort på tasten);1.0 MHz/tidspunkter (tryk længe på tasten)

5>.Graduering-Mode:standard FM

6>.Lydspor:LINE/USB-kanals (stereo);MIC kanal (single channel) 7>.Tilsvarende Støj:>=30dB

8>.Forsyningsspænding:DC 3,0 V-5.0 V

9>.Driftsstrøm:35mA

10>.Adaptive Antenne:75cm bar antenne

2. Ansøgning:

1>.FM Trådløs Frekvens

2>.USB-PC-Lyd

3>.Trådløs Mikrofon

4>.Dødeligheden Blandt Mødre Og Spædbørn Forældremyndighed

3. Instruktion:

1>.Strømforsyning

Den tilsvarende port på modulet "-", "+" hhv forbinder magt (batteri) negative pol, og den positive pol.Strømforsyningen er anbefalet for batteri eller andre stabiliseret strømforsyning.Må ikke bruge en ufiltreret strømforsyning (såsom en mobiltelefon oplader og andre lav-kvalitet switching power supply), ellers kan forstyrrelser af strømforsyning, vil påvirke den normale arbejde af modulet.Den normale driftsspænding af dette modul er 3.0-5.0 V, og forsyningsspændingen skal ikke overstiger dette interval.

2>.Knapper

Volume +/- : tryk kort på volume +/- 1, skal du trykke længe kontinuerlig +/-.

Frekvens +/- : tryk kort på frekvens +/ -0.1 mhz, længe efter at kontinuerlig +/ -1mhz.

Mute: tryk kort på for at skifte lyd/ikke-lyd fra.

3>.Antenne

ANT-port bruges til tilslutning af FM-antennen.For bedre at kunne overføre FM-signalet, kan det anbefales at forlænge antennen med en længde på 75 cm.Og antennen er nær så langt som muligt uden obstruktion.

4>.USB-lyd-forbindelse

Hvis du ønsker at starte USB audio broadcast funktion af dette modul, skal du slutte USB-kablet til computeren.USB-port, der er kompatibel med almindelige mobiltelefon, så du kan bruge det USB-kabel til at forbinde modulet og computer.Fordi computerens USB-kommer med 5V udgang, USB-forbindelse kan bruges til at levere strøm til modulet direkte.Efter tilslutning til computer, USB, vil modulet automatisk ind i PC audio broadcast-tilstand, er LCD-skærmen vil vise den PC, edb-terminal vil installere driveren automatisk, og modulet vil blive navngivet "CD002" lydkort enhed.Aktivere denne "CD002" audio enhed i computeren stemme Indstillinger.Edb-system lyd kan overføres gennem dette modul af FM.Når radio frekvens er justeret til hyppigheden af dette modul, lyden af edb-terminal system vil blive hørt.

5>.LINE audio-forbindelse

Hvis du har brug for dette modul LINJE (line in) kanal som en kilde til lyd emission, skal du indsætte den ene ende af audio LINJE-ind 3,5 mm audio jack af modulet , og sæt den anden ende i din lydenhed (såsom mobiltelefon headset hul), modul til automatisk at skifte til lanceringen af lydkilde med LINE-kanal som FM.Den nærliggende FM-radio, der kan høres fra mobiltelefonen, så længe det er indstillet på den samme frekvens som det modul.

6>.FM trådløs mikrofon

Hvis du har brug for MIC for dette modul til at starte, træk LINJEN og USB-kabel (LINJE-og USB-stik er ikke tilsluttet).Modulet er automatisk overført til MIC-kanal som sender lyd kilde til FM.Dette modul er udstyret med en høj følsomhed, electret mikrofon, som kan bruges i trådløse mikrofon -, mor-baby-overvågning og så videre.Bemærk at justere lydstyrken på dette modul for at opnå den optimale lyd afhentning effekt, når de anvendes.

7>.Seriel port kontrol (se venligst bort fra denne del uden seriel port kontrol)

Modulet reserveret TTL-niveau seriel port control interface.Når TTL seriel port kommunikerer med dette modul, er det nødvendigt at forbinde modulet UART_RX, UART_TX og GND.Du kan bruge den eksterne MCU eller computeren seriel port til at sende instrukser kontrol modul-relaterede funktioner.

Bemærk : computeren seriel port der er ikke TTL-niveau.Når du opretter forbindelse til computeren meddelelse, er det nødvendigt at tilslutte RS323 niveau til TTL power leveling enheden eller at bruge USB-TTL-niveau seriel port modul til at kommunikere med modulet.Seriel kommando, kontrol modul kræver, at visse edb-ekspertise, hvis du ikke forstår, så lad være med at prøve. 4. De brugerdefinerede Indstillinger:

1>.Indstilling af baggrundsbelysning LED-tilstand

Når strømmen er slukket, skal du trykke på "FRE-" og "FRE+" knappen på samme tid at starte op.B1 viser altid lyse.B0 angiver, at baggrundslyset er lukkede for 20 sekunder, og nulstille indstillingen træder i kraft. (fabriksindstillingerne til 20 sekunder af baggrundslys forsinkelse).

2>.Start/luk campus radio frequency band

Når strømmen er slukket, skal du trykke på VOL+,VOL - nede, og tænd.LCD-skærm C1, hvilket betyder, at starte campus-udsendelse.C0 betyder lukning af campus radio frekvensbånd.Sæt træder i kraft efter genstart. (fabriksindstillingerne at lukke campus radiofrekvens).

3>.Indstillinger af stereo/mono transmissionsform

Bagsiden af modulet har to lodninger M,G. Kort tilslutning er alm lanceringen.Frakobling af disse to punkter er den stereoanlæg start. (den

fabriksindstillingerne for at stereoanlæg start).

Bemærk: stereo-system skal opfylde input til modulet er lydkilden er i stereo, og radio er også i stereo for at opnå stereo-effekt.Når du bruger en enkelt højttaler (mono) radio-eller input til modulet audio signal som mono -, der er ingen stereo.

5. Ved hjælp af opmærksomhed:

1>.Den netspænding, der er strengt forbudt at overskride den effekt spændingsområde af dette modul.

2>.Du må ikke røre den bagerste del af modulet, når du arbejder, så som ikke at påvirke de normale arbejde i dette modul eller forårsage kortslutning brænde modul.


  • Størrelse: FM transmitter module
  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK
  • Type: FM-Sender Modul
  • Output Type: 3,0 V DC-5.0 V
  • Certificering: INGEN
  • Stil: FM-Sender Modul
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: Aideepen
  • Model-Nummer: FM-Sender Modul