KW guide kit /Mat Gun røg farve ramme med Alconite ring 1 set (8 stk) Reparation stang bygning

  • Anmeldelser
  • På lager
kr163.40

Tags: fiskeri tang til fiskeri, diy tomme stang bygning, bygge rod, fisk stang telescop, 100 terninger spil, karpe fiskeri alarm sæt, stang bygning tom h, floden fiskestang guider, feeder stang, tom stang.

KW ramme med Alconite ring

Farve : Mat Gun Røg

1 sæt dækslet (9pcs) :

KW guide : 40# :1stk

30# :1stk

25# :1stk

20# :1stk

16# :1stk

12# :1stk

10# :1stk

8# :1stk

HG Tip top:#8 - 3,0 mm

Vi leverer antal: 1 sæt

Hvis du har en stor ordre , bedes du kontakte vores medarbejdere .Vi lover: Engros, skal have en høj kvalitet og lav pris

Levering forsinkelse & Tracking nummer

1. Tracking nummer vil blive sendt til dig, når vi har afsendt din ordre.Hvis der er nogen forsinkelse, kan det være forårsaget af dårligt vejr eller brugerdefinerede kontrol.Hvis du stadig ikke kan modtage post i 25DAYS, pls kontakte os.

2.Vi forsøger vores bedste for at du får den ønskede varer så hurtigt som muligt.I tilfælde af at du modtager forkerte produkter på grund af forsendelse fejl, bedes du kontakte os for ombytning eller refundering.Hvis det er beskadiget , skal du nægte at acceptere og kontakt os så hurtigt som muligt.

3.Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse.Giv os venligst din fulde adresse med telefonnummer, og sørg for din leveringsadresse er korrekt og leverance.

Returret: Tilstand af salg betalingen skal være modtaget inden for 3 dage fra slutningen af auktionen.Alle ikke-betale tilbudsgiver vil blive rapporteret.Produkter uden nogen kvalitet problem kan ikke blive refunderet.Produkter med kvalitet problemer i 7 dage, kan returneres og refunderes.Produkter med kvalitet problemer i 30 dage, kan det blive returneret, og erstattes.Produkter med kvalitet problemer i 1 år, kan returneres og repareres.

·Bemærk: du Bedes holde det i god stand, og kunden skal betale for returforsendelse, tak:)

HVERT PRODUKT FIK 12 MÅNEDERS GARANTI!!

Feedback Politik: Kunden er altid NEJ.1 Vi bekymrer os om vores værdsatte kunder og forstå bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer..Vi bestræber os på at besvare alle e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj e-mail-volumen det kan tage tid for os at besvare.På forhånd tak for din tålmodighed!Kontakt os først, inden de forlader en negativ, vil vi finde en løsning, der opfylder dine krav og øge tilfredsheden.På grund af nogle ISP SPAM filter indstillinger, kan du ikke være i stand til at modtage vores e-mail svar, hvis du har problemer med at modtage vores e-mails, skal du muligvis bruge en anden e-mail-konto til at kontakte os. ·Hvis du er utilfreds med den vare en eller anden grund inden for 3 dage af post kvittering, kan du returnere det til en restitution(med fradrag af shippng).

Arbejdstid:

Vores Pligt Tid

Kina Tid

USA(pacific time)

Start

Afslutning

Start

Afslutning

Mandag

AM-9:00

KL 18:00

Søndag

PM 17:00

Mandag

ÆF 2:OO

Tirsdag

AM-9:00

KL 18:00

Mandag

PM 17:00

Tirsdag

ÆF 2:OO

Onsdag

AM-9:00

KL 18:00

Tirsdag

PM 17:00

Onsdag

ÆF 2:OO

Torsdag

AM-9:00

KL 18:00

Onsdag

PM 17:00

Torsdag

ÆF 2:OO

Fredag

AM-9:00

KL 18:00

Torsdag

PM 17:00

Fredag

ÆF 2:OO

Lørdag

Af Pligt

Fredag

Lørdag

Søndag

Af Pligt

Lørdag

Søndag

I løbet af tjenestetiden ,kan vi give dig et hurtigt reagere.Hvis vi er ude af arbejde ,bedes du bedes være tålmodig og omfattende til at give os lidt mere tid ,ikke bare forlade den neutrale eller negative feedback, uden kommunikation ,mange tak for dit samarbejde !


  • Stilling: Ocean Båd Fiskeri
  • Top Diameter: 2mm
  • Materiale: Rustfrit Stål
  • Kategori: Karper Fiskestang
  • Model-Nummer: KW GUIDE
  • Mærke: NooNRoo
  • Hårdhed: HÅRDT