1Pc 6 LED-30X Optisk Glas Linse 6 LED Full Metal Foldning Linned Tester Lup lup Tråd Counter Forstørrelse Ny

  • Anmeldelser
  • På lager
kr160.42 kr115.51

Tags: mini led lup, glas forstørre, magnifier with mount, vi har været på kss 213c, lampe forstørre, 30X, magnetisk lup lampe, dental lup ttl, glas klip lup, led forstørrelse.

30X Optisk Glas Linse 6 LED Full Metal Foldning Linned Tester Lup lup Tråd Counter Forstørrelse

Specifikationer:

Materiale: metal -, dobbelt-lag optisk glas linse.

Produkt gange sats: 30X standard

Produkt vægt: 165 g

Produkt pakning vægt: 195 g

Produkt størrelse: 60*52*51mm/2.36*2.05*2.01"

Pakke størrelse: 70*65*62mm/2.76*2.56*2.44"

Pakning: læder tilfælde, hvid kasse.

Princip:

For at se detaljerne i et lille objekt, er det nødvendigt at flytte objektet tæt på øjet, så som at øge den synsvinkel, og danne et større billede på nethinden.

Men når objektet er for tæt på øjet, det kan ikke se klart.Med andre ord, at være bevidst om den sandhed, ikke kun det objekt, der har en tilstrækkelig stor vinkel for øjet, men også bør tage passende afstand.

Naturligvis, for de øjne, disse to krav er gensidigt begrænsende.Hvis en konveks linse er placeret foran øjnene, er dette problem kan løses.Konveks linse er den enkleste forstørrelsesglasset, som er et simpelt optisk instrument at hjælpe øjne observere små objekter eller detaljer.

Brug metode:

Observation metode 1: Lad forstørrelse tæt på det objekt, der skal iagttages, og holde afstand mellem det menneskelige øje, og det objekt, der skal overholdes uændret.Flyt derefter håndholdt forstørrelsesglas frem og tilbage mellem objekt og det menneskelige øje, indtil billedet er stort og klart.

Observation metode 2: forstørrelsesglasset, som er så tæt som muligt til øjnene.Forstørrelsesglasset ikke flytte, flytter objekter, indtil billedet er stort og klart.

Formål:

1. En samlelinse uden kromatisk aberration kan se billeder og identificere gemstones meget tydeligt.Det er en pakning æske og er nem at have med.

2. Det kan også bruges til smykker certificering test, substrat, overfladekvalitet, farve korrektion og andre kontroller.

Bemærkninger:

1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

2. Tillad svag måling af afvigelse på grund af manuel måling.

Pakker:

1 X Forstørrelse


  • Certificering: INGEN
  • Lys Kilde: LED Lys
  • Stil: håndholdte
  • Med Lys Eller Ikke: Ja
  • Mærke: VKTECH
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Metal
  • Model-Nummer: /