Vand, Bevægelse, Flydende Boble Timer, Beroligende Sensoriske Rastløse og Afslapning Skrivebord Legetøj, Terapeutiske Fokus Spil

  • Anmeldelser
  • På lager
kr67.80 kr38.65

Tags: skrivebord fold, bubbl, flydende bevægelse, silke garn, sjov legetøj, executive evig bevægelse, have vand, massag, pille toy, flydende timer.

Funktioner:

STRESS RELIEVER: Den flydende farverige flydende bobler øjeblikkeligt slappe af og berolige et barn, som de ser den bobler langsomt flyde til bunden for at markere vedtagelsen af et minut.

FANTASTISK FOR Alle ALDRE: Børn og voksne vil falde i kærlighed med, hvordan hypnotiske denne væske timer!Det hjælper holder børnene travlt og tilbyder en distraktion, som det har nogens opmærksomhed.

SJOVE TIMER: Det tager cirka 1-2 minutter for hver boble til at nå til bunden, men kan variere.Orlov på køkkenbordet, når du ikke har brug for præcis timing.

TERAPI VÆRKTØJ: Dette sensorisk legetøj er nyttigt for børn med autisme, ADHD, sensoriske fokus eller hyperaktivitet problemer.Det hjælper slappe af nerver, rolig angst og fokusere sindet.

STOR GAVE: Dette toy gør en stor part fordel eller gavepose element, ferie nuværende eller præmie til drenge og piger.Det er også en sjov måde for lærere og forældre at tælle ned tid.

Specifikationer:

Materiale: Plastik

Farve: Pink-Grøn, Lyserød -Gul, Blå-Grøn, Blå-Pink

Størrelse: 8.8x3x13.7cm

Pakke inkluderet:

1 x Pc ' er

Bemærkninger:

1.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2.På grund af den manuelle måling og forskellige målemetoder, tillad 1-3cm afvigelse.Tak!


  • Mærke: AMW
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)