Nye Xiaomi Mijia Skruetrækker Manuel Automatisk To Tilstande Bærbare Elektriske Skruetrækker Genopladelig Ledningsfri skruetrækker Lille

  • Anmeldelser
  • På lager
kr223.26

Tags: infinix note 7, mi xiomi, kemite mija skruetrækker, 3 xaomi, mijia, roasted screwdriver set, jimi gmt 18 skruetrækker, yeelock, mandlige skrue driver, mijia xiaomi.

Specifikation: Brand Xiaomi Mijia Produkt model MJDDLSD002QW Maksimale moment i elektrisk tilstand 3N.m det Maksimale moment i manuel tilstand, 8N.m Skruetrækker vægt 185g Skruetrækker størrelse 34mm i 172 x 34 mm Nominel spænding 3.6 V No-load hastighed 220r/min opladningstid Pakken Indeholdt: 1X Xiaomi Mijia Elektrisk Skruetrækker 1X Oplader Kabel 6X 1X Skruetrækker Bits Bits Opbevaring Tilfælde, 1X Betjeningsvejledning Mijia Elektrisk Skruetrækker El/Manuel Tilstand, Mini & Bærbare S2 Legeret Stål Lange Bits

Mere end 180 skruer kan blive ramt med fuld kraft af Den vægt af hele maskinen er kun 185 gram S2 legeret stål smule 50mm lang bit

El / manuel tilstand

Skifte som du kan lide

Skru den skrue: først løsne det manuelt, og derefter skrue den helt i elektrisk tilstand, spare indsats og effektivitet, og ikke let at glide.

Skru skruer: skrue i første omgang, og derefter spænde i manuel tilstand omhyggeligt, skruerne er ikke nem at bruge, og den effektivitet er højere.

Enkel, integreret design

Integreret og glat udseende, innovative skrueløs struktur.Høj kvalitet engineering plast, lette vægt, holdbar.Fint UV-maling proces, delikat og non-slip fangarme.

Ingen skruer på overfladen af Høj kvalitet engineering plast

Lille størrelse, lange batterilevetid

Indbygget 1500mAh lithium-batteri , der kan køre mere end 180 skruer * når den er fuldt opladet.

Frem og tilbage knapper

Intuitiv betjening er enklere

Skrue frem i henhold til R-stilling af den forreste ende og skru tilbage i henhold til L position i den bageste ende.Tryk på frem og tilbage, skal du trykke på tilbage og tilbage, følg intuitiv tænkning, og få gang i et andet.

Lille og udsøgt, lys og bærbare

Den smalleste greb af kroppen er kun 29,7 mm *.Det er specielt designet i henhold til den lille hånd i form af Asiater.Den lille hånd kan holde det og den store hånd er let at anvende magt.Nettovægt er kun 185 gram *.

Cutaway håndtag design til komfortabelt greb

En mere behagelig cut-away håndtere design, glat passer form af hånden, let at anvende magt uden hånd.Hertil kommer, at snitfladen design giver også mulighed for skruetrækker til at være placeret i en stabil tilstand på alle tidspunkter, der effektivt forhindrer den i at rulle eller endda glide rundt.

6 batch hoved modeller

Dækker de fleste hjem scener

Den smule, der er lavet af høj-kvalitet S2 legeret stål med en hårdhed på op til 60HRC * hårdt, men ikke sprøde, hårde og ikke for bløde.Samarbejde med den første boks, nem at opbevare og forhindre tab.

Høj kvalitet S2 stål af Høj hårdhed og sejhed

50mm lang bit

Klare flere lejligheder

Brug af en lang smule med en længde på 50 mm ikke blot fastholder et klart synsfelt under almindelig drift, men også håndterer vanskelige at betjene stillinger som dybe huller i snævre rum.

Præcision bid 50mm lang bit

Flere sikring

Over-strøm, Over-spænding, over-temperatur -, kortslutnings-beskyttelse under opladning, skal du bruge mere tryg.

Sikkerhed

Støv-bevis halen dække, lavt batteri lynhurtig

Den bløde gummi halen dække effektivt forhindrer støv i at trænge ind opladning port.Når batteriet er under 20%, begynder indikatoren blinker i 5 sekunder, når du trykker på knappen.

Lav batteri, reminder Støv halen dække

Tak for din støtte og glæder mig til at følge os til at få mere rabat.


  • Magnetisk: Ja
  • Mærke: Xiaomi
  • Med Håndtag Eller Ikke: Ja
  • Type: Magnetisk Skruetrækker
  • Skrue Hoved Størrelse: C6.3*50mm
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: Xiaomi mijia skruetrækker
  • Skrue Hoved Type: Hex
  • Funktioner: Demonterbart
  • Pakke: 5-9Pcs