Frysetørret Pulver Sæt Max Face Serum Peptid Formindske Porer Fugtgivende Serum Blå Kobber Peptid Perfektionere Frysetørret Pulver

  • Anmeldelser
  • På lager
kr75.25 kr36.10

Tags: lanbena peptid, peptid, bpc 157 peptid, Face Serum Sæt, holika serum, ghk, BREYLEE, Serum, freez, kroppen dermaroller.

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[52953]

Funktion:

Bemærk venligst: andet tilbehør er ikke inkluderet.

100% ny kvalitet

Navn: Blå Kobber Peptid Perfektionere Frysetørret Pulver Kombination

Specifikation: 3 par pr æske, i alt 6 flasker bruges i par (200 mg *3 stykker+6ml*3 stykker)

Gældende hudtype: velegnet til en bred vifte af hud typer

Ingrediens:

1. Blå kobber peptid

Let og dyb indtrængning, bringe huden multi-dimensionelle, forynge, kampen mod tiden komponenter, forbedre linjer, forfine huden og hjælper huden naturligt ud ungdommelig

2. Oligopeptides

Åbne vand-kanal, forbedre hudens vandabsorption, forbedre tørhed og følsomhed af huden, holde huden fugtig og smidig, og låse i fugt

3. Natriumhyaluronat

Natural moisturizing factor, hud fugtgivende og fugtgivende, giver huden fugt og elasticitet

Holdbarhed: 3 år

Bemærkninger:

1. Manuel måling tolerance er 2-5g.Du behøver ikke tænke på din erstatning.

2. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve af projektet.mange tak!

3. SKU er den farve af produktets emballage

Pakke Inkluderet:

1 *frysetørret pulver set box (seks flaske)

[xlmodel]-[photo]-[0000]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[52952]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[52952]

Kunden Meddelelse :

1)Hvis du har nogen spørgsmål om shipping tid & defekt kvalitet og elementer, der ikke har modtaget, pls gøre kontakte os først, før du forlader en negativ feedback, vi kan give, at du er tilfreds med svaret og beslutning.

2)Vi lover at give den bedste service til vores værdifulde kunder.Vi sælger kvalitets produkter med den bedste pris og premium service.Alle spørgsmål vil blive besvaret inden for 24 timer(undtagen lørdag og søndag).Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.

Betalinger:

1) Før du køber, skal Du sørge for din leveringsadresse er korrekt.Eller ikke, bedes du rette det, før betaling.

2) Bedes venligst forlade betaling bemærk når du foretager betalingen, hvis du har nogen specielle ønsker (farver/størrelse).

3) Betaling, er meget sikker og nem.Aantaget betale on-line.Betaling er i besiddelse af www.vintanker.dk og først frigivet, når du har bekræftet levering.

Forsendelse & Aflevering Sigt:

1) du bedes Venligst bekræfte levering efter modtagelsen af varen.

2) .Vi vil arrangere levering inden for 1-7 dage efter betaling er modtaget.Det tager normalt 3-7WORKING dage til forsendelse ankomst.Hvis du ønsker at sende det ved DHL,UPS eller andre, bedes du kontakte os efter auktionen og før betaling.Vi vil sende dig en faktura med gebyrer.

3) Genstande, der sendes via økonomi porto(sender vi din pakke med gratis tracking nummer), nå de fleste af de lande inden for 10 til 30 arbejdsdage.

4) Leveringstid afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 30 arbejdsdage.Hvis du ikke kan få det, efter 38 dage.Kontakt os venligst for opløsning.

5) Shipping kan påvirkes af ferie, events og andre usikkerheder.Vi kan ikke garantere ankomsttidspunkt.

6)køberne er ansvarlig for eventuelle skatter eller afgifter, der opkræves af deres land.Disse afgifter er købers ansvar.

7) Hvis du ikke kan lide den tilsyneladende lange leveringstid, bedes du må ikke byde.Vi ønsker ikke at få en negativ eller en neutral eller en lav DSR score kun på grund af den shipping tid.

8) Du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Returret:

Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, når du modtager,bedes du returnere det inden for 7 dage ,og husk at holde det i god stand(men vi gør ikke anerkender ansvar menneskelige ødelæggelse ),men du bør tage den tilbage shipping gebyr dig selv,tak så meget!

Når vi har modtaget varerne,og for at overholde de varer, der er godt,vil Vi tilbyde dig Fuld Refundering !

Kontakt mig venligst på forhånd, inden du returnere varen.

Feedback:

Venligst forlade positiv feedback og 5 Stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har problemer efter modtog pakken,pls føle sig frit til at kontakte os i stedet for at åbne den tvist eller forlader en negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemer og yde dig den bedste kunde service


  • Funktion: Acne Behandling
  • Mærke: BREYLEE
  • Land/Område for Fremstilling: Kina
  • Formulering: Flydende
  • Certifikat Nr.: /
  • Ingrediens: Acne Behandling
  • Køn: Kvinde
  • Model-Nummer: DGF3834