Brudt mandlige mund onanist USB-BATOR

  • Anmeldelser
  • På lager
kr641.56

Tags: automatiseret mandlige masturbator, stroker', vr mastrubation, masturb mænd, maske munden, bag masturbate, herre mastrubator, mandlige masturb, bedste mænd, sex legetøj, cyberskin dildo.

Prepate for increle, intens og avancerede male masturbator aldrig før har forestillet sig!

Den livlige Roto-Bator er ekstrem magt onanist, der gør alt arbejdet for dig!Bare tryk på en knap, og nyd en mind-blowing stimulation for at få dig til at dine orgasmer som aldrig før

I modsætning til konventionelle onanister, der knap nok bevæge sig, med Roto-Bator vibrationer og avancerede rotation med den oscillerende vibrerende mekanisme giver en ny drejning til det mandlige Onani!

Med hver cirkulære akse bevægelse, den bløde silikone case fornuftigt wraps din penis, mens hundredvis af finner stimulere glande, der tilbyder nedkøling fornemmelser, der ikke selv oralsex kan tilbyde!

Det kombinerer en cirkulær bevægelse med 9 mønstre af spændende vibrationer.

Nyde sex uden ledninger og med frie hænder, når du vil, hvor du vil og så længe du vil, uden nogen form for engagement!

Den masturbator tilpasser sig til næsten alle størrelser og er vandafvisende.

Gennemsigtige tube kan du se, hvordan din penis vokser og tjener dig som træning til at nyde flere sessioner varig.Genopladeligt med USB.Indsæt foranstaltninger: 24 cm x 8 cm Fri Phalatos.Multifunktion med en enkel knap Rotator

Oplev den nye teknologi i onani!Forsendelser diskrete

Alle vores pakker er neutrale.Ingen mærker, logoer, ingen tegn på, hvad den indeholder.Du kan være sikker på, at ingen kommer til at finde ud af, hvad du bad om.

Vi har også omfatter ikke vores lagre eller virksomhedens navn.Så ingen kan se noget om, hvad kassen indeholder.

Tilfredshed Garanti

Vi ønsker, at du skal være tilfreds med dit køb.Det er derfor, vi har kundeservice chat 12 timer i døgnet med støtte i spansk og engelsk.Hvis du har nogen problemer, uanset hvor lille den er, kontakt os og vi vil gøre alt i vores magt for at løse det.Kvalitetssikring.

Alle vores produkter er blevet gennemgået, og overholder alle EU-regler.De er 100% nyt og fremstillet med medicinsk kvalitet materiale for at sikre din sikkerhed.Du kan være rolig @ shopping i vores butik.Vi ønsker at garantere sikkerheden af vores produkter, hvilket er grunden til, at de er blevet renset og forseglet i emballage.

Det er muligt at man ved at åbne det det lugter lidt, fordi det var forseglet i flere måneder.Rens det og tør det naturligt og lugten forsvinder

Hvor lang tid tager vores forsendelser tage?

Vi bruger express shipping for alle vores forsendelser.Det er derfor, du vil modtage dine vare 3-5 dage efter købet i henhold til forsendelse land.

For ordrer inden for Spanien: du vil modtage din bestilling 3 dage efter køb.

For ordrer uden for Spanien: du modtager din ordre 5 dage efter købet.

Hvor lang tid tager det at behandle forsendelser?

Vi pakkede vores ordrer indenfor 24 timer.Din ordre vil blive afsendt 24 timer efter købet.

Din mening er vigtig

Vi ønsker den højeste grad af tilfredshed muligt i vores kunder.Det er derfor, vi tager os af alle aspekter af din oplevelse.Selv om vi ikke kan vide, om vi gør det rigtigt, indtil vi ved at din mening.Hvis du er tilfreds med dit køb, efterlade os en 5-stjernet rating, og fortæl din oplevelse.