Skum til vask Etude House bagepulver pore rensende skum 150 ml

  • Anmeldelser
  • På lager
kr48.32

Tags: skyde 1 grå, xiaomi 2d pc, landsh jeans, stramme vac 05, x505x tablet, tn kurv 34, ulzzang kost, ulzzang form, toe børn.

Etude House bagepulver pore rensende skum-ansigt skum, som "arbejder" straks i tre retninger.Det bruges til at fjerne snavs og makeup, dybt rene porer og fjerner døde hudceller.Produktet vasker BB-kosmetik, regulerer arbejde af sebaceous kirtler og lysere sorte prikker.

Effekten af anvendelse af cliner er ren hud uden at rødme og irritation, over ikke glans i lang tid.

Sammensætning

Den vigtigste komponent i skum er soda (natriumhydroxid hydrocarbonate).Hun er en glødende bur, kæmper små bumser, sorte prikker, og ål, har en bakteriedræbende og antimikrobiel virkning.Sodavand dybt renser porerne og hjælper til grundigt at vaske makeup.

I den sammensætning, der er syrer:

Миристиновая syre undertrykker udviklingen af bakterier og svampe, gendanner de beskyttende egenskaber af huden, øger indtrængning i huden af aktive komponenter;

Stearinsyre renser huden, fremmer fjernelse af talg og snavs, giver ansigtet en naturlig udstråling.

Release Form

Røret i blå og pink nuancer er lavet af blød plast.Den er ikke lavet af våde hænder og er stabil på hylden.Dispenseren er placeret under en Alkalisk låget; der er smalle nok, og giver dig mulighed for at bruge skum økonomisk.

Beskyttelse mod hærværk.Røret er forseglet i en tæt gennemsigtig glimmer med en åbning linje.Tuden er lukket med folie.

Konsistens og duft

Sammenhængen i den pearl-hvide skum er meget tyk, og i løbet af fordelingen af huden, der er små indeslutninger, men de hurtigt opløses og ikke gør ondt ansigt.Duften af skum, der kan beskrives som "citrus eksplosion"; duften er meget frisk, med sure, godt mærkes under vask.Produktet danner en volumetrisk luft-skum.

Sådan bruger du?

Klem ært betyder på håndfladen, der blandes med en lille mængde vand, piske skum.Anvende skum til det våde ansigt og massage.Skyl med varmt vand.Hvis du har problem hud (der er acne eller sprængt porer), vaske dig selv flere gange, med særlig vægt på områder, der har brug for at blive renset mere grundigt.