Børn Pædagogiske Spil Maskine Pædagogisk Legetøj Spil Flash Hukommelse Uddannelse med Én hånd Konsol Puzzle Hjernen Spil

  • Anmeldelser
  • På lager
kr29.71 kr25.25

Tags: eva hånd, gamepad gamesir, træ-træer legetøj, plys, gameboy advanc, udviklingsmæssige pædagogisk legetøj, canon flash, kort flash-hukommelse, NINTENDO SKIFTE, ghost stick.

Bullet Punkter: 1、Hukommelsen-styrke: En ny model for fascinerende elektroniske hukommelse legetøj til børn over 3 år gammel, der forbedrer hukommelse og bygger med tålmodighed.Fokus i spillet er at gentage farven sekvens i den rækkefølge, blinker.

2、Praktisk til Brug: Tryk på start-knappen for at starte spillet, skal du observere den rækkefølge, i hvilken de farvede knapper flash på Memorytoi, og tryk på dem i samme rækkefølge, før den buzzer går ud, motion barnets hånd-øje-koordination og holde barnet væk fra telefonen.

3、Attraktivt for Baby: Med hvert korrekt iteration af farve rækkefølge, antallet af farver, som i den sekvens er konstant stigende, lidt legetøj er stor visdom og intelligens er udviklet i hånden, og barnet kan ikke sætte det ned.

4、Multi-purpose: Solo eller spille med venner for at slå det længste sekvens af farver for korrekt replay, med lys og lyd effekter til at forbedre baby interaktion.

5、Kvalitet Materiale: Lavet af ABS-plast sikkert materiale, glat og burr-gratis, glattere, sund og ikke-giftige, med høj holdbarhed, enkel at betjene, det er et godt valg, for at give gaver.

Specifikationer: Materiale: ABS+ elektroniske komponenter

Batteri: 3-knap batterier (medfølger)

Produktets farve: sort

Produkt størrelse: 6*2.5*6cm/2.36*0.98*2.36 i

Pakning størrelse: ca 9*12cm/3.54*4.72 i

Pakning: single blisterpakning

Bemærk: Efter at produktet er afmonteret, hold tasken væk fra børn, og lad ikke børn lege.

Varm Tip: 1. På grund af manuel måling, tillad 1-3CM til at være forskellige.

2. På grund af den opløsning, lysstyrke, kontrast, osv.af computerens skærm, den faktiske farve kan være lidt forskellige fra det billede, jeg håber du forstår.

Packing Liste:

1*spillemaskine


  • Advarsel: INGEN
  • Model-Nummer: Maskinen Legetøj
  • Tema: Fantasy & Sci-Fi
  • Certificering: USA certificeret (UL)
  • Aldersgruppe: 2-4 År