AC 220 V 10A 30Min Nedtællingsuret ved at Skifte El-Digital Tid Plug Knappen

  • Anmeldelser
  • På lager
kr29.84 kr22.95

Tags: nedtælling socket, køkken timer, stik 220v 230v, ac, max 220 timer, nedtællingsur, socket timer, ciffer timer, nedtællingsur pet, elektrisk timeren skifter.

Beskrivelse:

OOTDTY Denne timer-stikket, der er meget udbredt i styring af vandpumpe og dine husholdningsapparater, der kunne styre den nødvendige tid, og hjælpe med at spare meget energi til din familie.Nem at installere og nem at betjene.Og det har store tid-skala til indstilling og aflæsning tid hurtigt og klart, og led-indikatoren kan også minde dig om det elektriske udstyr, der er på arbejde.Skallen er lavet af høj kvalitet plast materiale, så det er virkelig en slags perfekt husstand vigtigt, at du er det værd!

Funktioner:

Skallen er lavet af høj kvalitet PC materiale, hvilket gør den miljøvenlig, sikker og holdbar til at bruge.

Den korteste tid, der indstilles til 1 minut, og den længste tid, der indstilles er 30 minutter, timing er yderst præcis.

Lang tidshorisonten er for indstilling af tid hurtigt og læsning tid klart, og led-indikatoren kan minde dig om dit elektriske udstyr er på arbejde.

Sparer energi, vand pumpe og hjem apparat vil arbejde i overensstemmelse med den tid, du har indstillet, og ikke har brug for nogen til at se efter dem.

Meget let at installere med wire tilslutning type, det er en almindelig stikkontakt panel, også praktisk til at erstatte.

Kan i vid udstrækning anvendes til at styre vand pumpe og husholdningsapparater, såsom vand dispenser, vand varmeapparater, klimaanlæg, ventilatorer, varme, loftvifte, ris komfurer, akvarium, router, telefon oplader, el-cykel osv.

Specifikationer:

Betingelse: 100% Helt Nye

Shell Materiale: PC

Farve: Hvid

Spænding: AC 220V/50Hz

Max Effekt: 2200W

Max strøm: 10A

Indstilling af tidsinterval: 1-30 minutter

Størrelse: Ca. 8.5x8.5cm/3.35x3.35inch

Mængde: 1 Pc+2 Skruer

Bemærk:

Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, inden du byder

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Ingen Retail Pakke

Pakkens Indhold:

1 x Nedtællingsuret ved at Skifte

2 x Skruer


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: Andre
  • Mærke: OOTDTY
  • Model-Nummer: Nedtællingsuret Ved At Skifte
  • Certificering: INGEN