2021 nye Konstant Strøm Elektronisk Belastning 9.99 EN 60W 1-30V batteri kapacitet tester 12V 24V 18650 Batteri

  • Anmeldelser
  • På lager
kr119.73 kr101.80

Tags: dc belastning, Belastning, batterimåler, amprobe batteri tester, 18650 batteri recharg, batteriets kapacitet testere, batteridæksel, batteri tester, destop strømforsyning tester, modstanden elektronisk belastning.

RM1307731648979235

Nye opgradering af v3:

1. Test aktuelle sortiment er ændret fra 0.20-9.99 En til 0,10-9.99 A.

2. Den nedre grænse og opsigelse spændingsområde er ændret fra 1,0-25.0 V til 0,9-28.0 V.

3. Støtte ikke-operationelle spænding display.

4. Øge støtten til fire-wire test i elektronisk indlæse mode, med uafhængige fire-wire spænding indikator.

5. LED angiver, at indstillingen ciffer er ændret til den nuværende indstilling og blinkende ciffer indikation

V3 (NY-30A1) 60 Elektronisk Belastning Brugervejledning

Arbejder strømforsyning: DC12V stabiliseret spænding (11-13V) ikke mindre end 0.5 En Interface: 5.5*2.1 positive pol inde i den runde munden

Arbejder mode: single-mode konstant strøm (CC)

Afladningsstrøm: 0.10-9.99 Et skridt 0.1 En eller 0.01 En

Udledning aktuelle fejl ikke overstiger: 0.7% plus eller minus 0,01 En

Kapacitet test fejl ikke overstige: 0,5 A 2%, 2A 1.5%, 5A og over 1,2%

Indstilling udvalg af offline (opsigelse) spænding: 0.9-28,0 V trin 1V eller 0,1 V

Udledning spænding: 0.90-30.00 V (ramt af MOS indre modstand og andre tab, de målte input-1V kan støtte 6-7A nuværende, og den målte spænding skal være større end 1,3 V på 9.99 En)

Spænding måling fejl ikke overstige: 0.8%+-0.02 V

Power: 62W super power automatisk begrænser den nuværende (for eksempel til 60W, kan det åbne 9.99 En på 6V og kun 3.00 på En 20V)

Batteri test statistisk værdi grænse: 999.9 Ah eller 9999Wh, testen stopper, når værdien er nået (den ene, der kommer først, er stop-tilstand)

Kredsløb størrelse: 60W 112mm*70mm*57mm (ventilator, som stikker ud fra brættet er ca 12mm)

Vægt: ca 170g (60W)

Fan control: intelligent blæser kontrol (fan kan automatisk og løbende ændres i henhold til den radiator temperatur)

Beskyttelse: overophedningsbeskyttelse "otP", øjeblikkelige over power protection "oPP", overspændingsbeskyttelse "op", reverse tilslutning beskyttelse, strømforsyning spænding unormal beskyttelse.

Instruktioner:

En: Function mode-indstilling (standard fabriksindstillinger er elektronisk belastning-tilstand): Tryk på "ON/OFF", mens du tænder den tester, og derefter slip knappen, når det Sjovt* vises, og derefter indtaste funktionen for indstilling af menu.Ændre indstillingen ved at dreje knappen, skal du skifte til næste trin ved at trykke på "ON/OFF", og sæt i følgende rækkefølge:

1. - Tilstand indstilling "Fun1" er den elektroniske indlæse mode, og "Fun2" er batteriets kapacitet test-mode.

2. Buzzer skifte indstilling Af "bEon" - summer er tændt, og at den "bEoF" buzzer er slukket.

3. Display brightness indstilling "Lt-1" "Lt-2" "Lt-3", tre lysstyrkeniveauer, der er valgfri.Efter endt dette element, skal du trykke på "ON/OFF" igen for at gemme og afslutte indstillingen.Så tester genstarter, og træder ind i den normale arbejdstid tilstand.

To: Elektronisk belastning tilstand:

1. Tænd for 12V arbejder strømforsyning, sørg for at det er i stoppet tilstand ("KØR" lyset er slukket, ellers tryk på "ON/OFF" for at slukke), skal du tilslutte testet strømforsyning til power input port (P+P), hvis de anvendes Til fire-wire-forbindelse, skal du tilslutte den spænding opdagelse linje til (V+V-) stik på samme tid.Når spændingen af de testede strømforsyning er højere end 1V, at spændingen vil vises automatisk, og "L-4" lys vil være tændt, når de fire-wire mode er anerkendt.Bemærk: Når ledninger, må du ikke røre radiatoren med en skruetrækker, og du må ikke slutte omvendt polaritet.

2. Sæt den nuværende og nedre grænse spænding gennem knop.Drej knappen for at indstille værdien af den aktuelle indstilling position.Tryk på knappen for at skifte indstillingen ciffer.Nummeret for den aktuelle indstilling vil stillingen flash.Hvis du ikke er i drift i mere end 3 sekunder, vil det automatisk afslutte indstillingen.Tilbage til normal visning af spænding og strøm.

3. Tryk på "ON/OFF", er den belastning, der begynder at køre, "KØR" lyser, kredsløbet anvender sæt afladningsstrøm til input testet strømforsyning, og den faktiske input belastning spænding vises opad, når spændingen er lavere end den fastsatte nedre grænse spænding , "KØR" blinker, og buzzer umiddelbart lyder.

4. Den nuværende kan ændres på ethvert tidspunkt under testen.Hvis den nedre grænse spænding skal ændres, lasten skal være slukket, før ændringen.

Bemærk: Når du er i alarm tilstand, kan den nuværende kun justeres ned, men ikke op!Testeren automatisk power-down save-funktionen kan du gemme den indstillede parametre og kører status.Når strømmen er slukket, og at re-drevet, staten og data, før strøm-off vil være fuldstændig restaureret.

Tre: Batteri kapacitet test-mode:

1. Batteriet i henhold til test skal være fuldt opladet med en dedikeret oplader første!

2. Tænd testeren til at indtaste batteriets kapacitet test-mode, forbinde de positive og negative poler på batteriet nuværende kredsløb til P+P - terminal, hvis du bruger en fire-wire armatur til test, skal du også forbinde de positive og negative poler af de fire-wire armatur spænding test interface til at V+V -port.Testeren vil vise batteriets spænding.Hvis de fire-wire spænding test linje er tilsluttet korrekt, "L-4" lyser på samme tid.

3. Sæt den nuværende udledning og udledning opsigelse spænding ved at dreje på drejeknappen (se 2: 2. Beskrivelse af specifikke metoder).Efter indstilling, skal du trykke på "ON/OFF".Testeren vil først teste batteriet og kredsløb, og indtast derefter den test.Hvis der er en fejlkode, der henvises til følgende beskrivelse.

4. I løbet af testen, den øverste digital tube vil vise batteriets spænding, strøm udledning kapacitet Ah og aktuelle udledning energi Wh igen.Når udledningen er slut (batteri spænding er lavere end den indstillede spænding), testeren viser de data, som bo på Ah og blinker hurtigt, ledsaget af bee buzzer gør en hurtig alarm lyd.


  • Certificering: INGEN
  • Type: Husstand Batteri Tester
  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: TCXRE