Nylon Laptop Rygsæk 15"15.4"15.6" Bærbare Bære Rejse Taske Til Macbook IBM HP

  • Anmeldelser
  • På lager
kr186.04 kr148.82

Tags: størrelse laptop rygsæk, laptop taske, taske hp, 14 notebook rygsæk, mlitary laptop rygsæk, cs laptop rygsæk, xiaomi notebook pro taske med, notebook taske, taske brinch, 15 macbook pro rygsæk.

Beskrivelse:

--Rygsæk er designet i mode.

--Segmentet af posen kan holde en største laptop i

--Materiale : Nylon.

--Dimension : Om 42.5 x 30 x 13 cm

--Color : Sort , Grå, Blå, Pink, Lilla ( venligst forlade mig en besked eller en e-mail til mig om den farve, du ønsker , eller vi vil sende ud tilfældigt )

Pakken indeholder:

--1 x Bærbar computer Rygsæk

Note: bemærk, varen kan være lidt forskellige i Farve eller Lysstyrke fra billedet.

Forsendelse:

Elementer er kun afsendt, når betalingen er modtaget.Vil vi normalt sende din ordre, før dealine.

1.Forsendelse til Usa via EUB,kan tage omkring 8-15 dage (udelukker helligdag, eller særlige årsag).

2.Forsendelse via Kina Post eller Hongkong Indlæg:

Storbritannien ,Australien, Canada , Irland :ETA 12-21 hverdage (udelukker weekend og helligdage).

Brasilien / Sydamerika / Frankrig / Spanien / Tyskland/ Østeuropa :det kan tage op til 6-8 uger på grund af strenge Brugerdefinerede Kontrol.

3.EMS sædvanlig vil tage 5-10 dage at nå frem.I sjældne tilfælde,nøje tilpassede frirum, som vil gøre leveringstiden lidt længere tid,så vær tålmodig.

Vi håber, at det kommer til tiden, men da dette er en international levering, fragt tid vil være meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter.Tak for din forståelse.

I sjældne tilfælde,nøje tilpassede frirum, som vil gøre leveringstiden lidt længere tid,så vær tålmodig.

Alle vores varer vil blive afsendt til købers Alibaba-mailadresse, bedes du bekræfter din adresse på Alibaba, inden du afgiver et bud.Bemærk sørg for, at leveringsadressen er korrekt.Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse.

Vende tilbage:

1.Tilbagebetaling eller erstatning anmodning er kun tilgængelig, anmodninger inden for 7 dage efter at pakken er modtaget & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget.

2.Varer, der er beskadiget eller mangler komponenter, der ikke kan refunderes.

3.Køber er ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger, der påløber,Om modtagelse af varer vil vi refundere dig med det samme.

Skatter & Afgifter:

1. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

2. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.Hvis du ikke er villig til at betale for det, skal du ikke gøre for.

Feedback:

1. Lad ikke Negative feedback, uden at spørge os om hjælp.Bedes du kontakte os først, hvis du har enhver problem.Vi bestræber os på at svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt.

2.På grund af den internationale skibsfart, Den post kan blive beskadiget af nogle uforudsigelige faktorer, herunder vejr, trafik osv.Oplys os venligst og vi vil løse det.

3. Hvis du er utilfreds med dit køb, på nogen måde , kontakt os først, inden de forlader feedback.Vi arbejder altid ud i problemer til vores købere fuld tilfredshed.Tro os ,alle problemer kan løses via kommunikation.Og vi plejer vores kunder ,vi elsker glade kunder .hvis du har nogen tvivl eller spørgsmål, med den ordre ,bedes du faldt velkommen til at kontakte os ,vi er her for at hjælpe dig!

Kontakt os:

Vi bekymrer os om vores værdsatte købere,hvis du har nogen spørgsmål,forsøger vi vores bedste for at besvare din besked hurtigst muligt,men på grund af høj mængde af daglige indgående besked og tidszone forskel,kan vi ikke være i stand til at besvare din besked med det samme.Tillad 24 timer for os at følge.


  • Køn: Unisex
  • Mønster Type: Solid
  • Mærke: BRINCH
  • Gældende Modeller: 13inch-15inch
  • Lukning Type: lynlås
  • Model-Nummer: -
  • Materiale: Nylon
  • Pakke: Ja
  • Type: bærbar computer rygsæk
  • Stil: Casual