Extended Edition Rack Bagage Lodret Flag Indonesien Stil Krom Stang Flag Mast Kit Passer Til Universal Motorcykler

  • Anmeldelser
  • På lager
kr133.93 kr80.33

Tags: hæl harley-davidson dyna, logitech g305 lilla, harlley davidson dele, garuda indonesia, harley davidson, bunny plakat, harley vrod, harley sportster, kvinder sejr motorcykel, cap harley davison.

Funktioner:

Betingelse: 100% Helt Nye

Pole Farve: CNC-Krom Metal

Stang Længde: 15.3"

Mount Skrue Diameter: 10mm

Flag Størrelse: 27CM X 16,5 CM

Du kan være nødt til at bore et hul for at installere flag.Tjek venligst før du køber.

Pakke inkluderet:

1 x Chrome flagstang 1 x Indonesien Flag

Nem at installere.Installation er ikke inkluderet i prisen.

Bemærk Før Du Køber:

1. For bedre nydelse af shopping, kan du læse det produkt information af denne butik omhyggeligt, før du køber.

2. Når du placerer din ordre, vil vi arrangere pakning og levering så hurtigt som muligt.På grund af lyset problem under optagelse, produktet og billedet vil have lidt farve forskellene, men det vil ikke påvirke den normale brug.

3. Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i projektets pris.Dette betyder, at hvis du ønsker at modtage post, shipping selskab vil opkræve dig for, at disse gebyrer.

Feedback:

1. Som vores gode køber, jeg håber, at du kan give os positiv feedback, efter at have modtaget vores produkter af høj kvalitet.

Først og fremmest kvaliteten af vores service, for at du vil få bedre og bedre!

For det andet, for kunder, der er positive tilbagemeldinger, vil vi give dig en rabat eller gave belønning for det andet køb!

2. Det produkt, du har købt, vil blive transporteret af rederiet.Vi vil vise dig, shipping information om produktet, så hvis din pakke er forsinket, det er forårsaget af rederiet.Men vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, du må ikke forlade os negativ feedback.

3. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at e-mail os, og vi svarer indenfor 12 timer.Du behøver ikke åbne tvisten let eller forlade negativ feedback.Har tillid til os og sende os en email direkte.Vi vil gøre vores bedste for at løse det for dig.

Betaling:

Butikken understøtter flere betalingsmetoder.

Vende tilbage:

1. Vi acceptere tilbagevenden & refusion for ingen anden årsag inden for 30 dage efter levering.Sørg for at kontakte os på www.vintanker.dk Meddelelser forud for at sende varen tilbage.Ellers vil vi ikke acceptere tilbagevenden parcel.

2. Alle retur punkter SKAL være i original tilstand, som betyder, at elementet er aldrig installeres eller sed og i original emballage.

3.Hvis købere købe produkter i fejl,købere har brug for at få råd til den vender tilbage, eller replaceme produkt forsendelses omkostninger .

4. Hvis produktet er beskadiget eller defekt ved levering, bedes du kontakte os inden for 14 dage.For at spare din tid, bedes du vedlægge billeder for at vise den beskadigede emballage og produkt, eller de mangler information om varen.vi skal løse problemet for dig så hurtigt som muligt。

5. Alle vare leveres med grundlæggende 45 dage Sælgers Garanti.Hvis varen bliver defekt i 45 dage efter levering, vil vi reship udskiftning uden ekstra beregning efter vi har modtaget billeder og tilpasse sig.Hvis varen mangler efter 45 dage, kan du også kontakte os.Vi er glade for, at vi gør vores bedste for at løse problemet for dig.

Forsendelse:

1. Shipping tid som følgende:

2. Måske vil der være en vis forsinkelse, som rederiet eller told, ønsker du at kontakte os, hvis forsinkelsen ,men ikke til åben konflikt, da det ikke er vores fejl.

3. Når du vælger at sende med express, nogle gange er vi ikke vil sende med fragtmand, som du valgte , fordi

der vil være nogle problemer med rydning af told, og måske er leveringstiden er ikke den hurtigste

Kontakt Os

1. Din tilfredshed og positive tilbagemeldinger fra dine fem-stjernet rating, er de mål, vi arbejder på.må ikke bekymre dig.Vi er altid klar til at løse eventuelle problemer for dig.

2. www.vintanker.dk beskeder, der er den mest effektive måde at lade os vide, hvad der sker med dig.Vær venlig ikke at efterlade en 1-3-stjernet rating, har neutral/negativ feedback eller åbne en tvist.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at e-mail os, og vi svarer indenfor 12 timer.Du behøver ikke åbne tvisten let eller forlade negativ feedback.Har tillid til os og sende os en email direkte.Vi vil gøre vores bedste for at løse det for dig.

3. De fleste af vores produkter leveres inden for 1-2 hverdage efter betaling.Venligst kontakt os for logistik arrangement af varer.Du kan efterlade en besked til os og vi vil hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

4. Alle mails vil blive besvaret inden for 24 timer på hverdage.Weekenden eller Kina helligdage kan være forårsaget forsinkelse på svar, men vi vil svare dig så hurtigt som muligt, så vi kan genoptage arbejde.

5. Vores Arbejdstid:

Mandag til lørdag (Beijing Tid Zone)

9:00 - 12:00

14:00 - 18:00


  • Motobike Gøre: Harley-Davidson
  • Item Længde: 40cm
  • Mærke: TrichTu Montere
  • Element Vægt: 270g
  • Materiale Type: Metal
  • Item Højde: 5cm
  • Model Navn: OTFLAG00017
  • Item Bredde: 5cm