AKS Plus Dual Probe metaldetektor Ekstern Positionering Underground Opdagelse Lang Række Hunter Finder Guld Sølv Kobber Detektor

  • Anmeldelser
  • På lager
kr1 647.51 kr988.52

Tags: lang rækkevidde metel detektor, hunter x, metaldetector tilbehør, guld vifte sølv metal detektor, detektor metal, guld mand aks, killua, 3d-detektor, lego guld ak, metaller finder.

Funktioner: 1. Alle plast-produktion (den vigtigste maskine og controller, og opladeren og Plast emballage karton).Stærk plastik ydre kasse, modstandsdygtighed over for stød, tryk, modstand, drop modstand, osv.Kassen er vandtæt.

2. Instrumenterne er let og nem at bære.

3. Dual probe positionering scanning.At søge efter mere fjerne mål signaler direkte.

4. Øget gain antenne, Hjælpe Søger mere fjerne mål signaler.

Brug af Transmitter: 1. Power Switch--Dette er den power-kontakten knappen. (Når instrumentet ikke bruges, skifte bør ikke være tændt.)

2. Vælg metal, du ønsker at undersøge i henhold til metal, du ønsker at probe: Guld, Sølv, Kobber, Diam.

Bemærk: Det kan ikke vælge to metaller på samme tid.Ellers vil det skader på apparatet.

Brug af Værten: Lige tænder.Det kan påvises, der er baseret på den oprindelige valgte metal arter over emitter.

Metode: Fordi instrumentet er håndtaget er fri til at rotere, vind kan blande sig med metaldetektor.Derfor, brug af dette instrument i tilstedeværelsen af vinden vil være underlagt visse forstyrrelser.Brugen af dette instrument er meget relateret til operatørens kontrol af scanning.

Vælg en behagelig stilling at stå på jorden, hold instrumentet med din side, og hold dine albuer tæt til siderne af din krop.

Bemærk: Du skal have dette instrument i foran af din krop, så den modtagende antenne har nok plads til at installere og tilt antennen lidt nedad, fra den horisontale linje.Denne vinkel er mellem 7 grader og 10 grader.

1. Hold instrumentet som ovenfor, scan meget langsomt i en bue, mens du tænder dig selv.På dette tidspunkt, prober ' s albue bør altid være tæt presset mod begge sider af kroppen, og det vil være muligt at slå det fra 40 grader til 60 grader.Bemærk: explorer, skal du langsomt dreje og holde kroppen stabil.

2, regulerer din scanning handling.Første, lad den modtagende antenne strække ordentligt.Position den modtagende antenne direkte i foran af du, ved 90 grader i forhold til din krop, og ikke aflede til venstre eller højre.

3. Når antennen er rettet mod målet, det instrument, der låses fast i, selv om du fortsætter med at sonden på tværs af målet.Når du mener, at denne lås er gyldig, kan du huske denne retning.Flyt derefter instrument omkring 10 meter til venstre eller højre, og gentag processen for at låse mål.Observere låsning retning af denne tid.Skæringspunktet mellem de to retninger er begravet position af målet.

4. Hvis du føler, at der er en vis forskydning i den specifikke beliggenhed kun måles, kan du låse det fra en anden vinkel.Hvis målet er inden for 10 meter, du langsomt og støt følge en af de definerede ruter.Når du passerer målet, og det er direkte over det, instrumentets antenne gynger på begge sider.På dette tidspunkt, den målte position er meget præcis.

Specifikationer: Maksimal Opdagelse Dybde: 20 Meter

Søg Interval: 1000 Meter

Energi: 12V 1000~1600mAh

Transmissionsfrekvens: 5.6-6KHz

Signal Frekvens: 360-440Hz

Afsløring Type: Guld, Sølv, Kobber, Diam

Alarm Mode: "dryp-dryp" ringende lyd af en klokke

Pakning er inkluderet: 1 x metaldetektor

1 x Antenne

1 x Sender

1 x Power Adapter

1 x Kassen

1 x Brugervejledning

Bemærk: 1. På grund af tilstedeværelsen af magnetiske storme og sol aurora, apparatet skal være bestilt for en periode af tid, før det kan bruges som normalt.Modtageren vil fortsætte med at modtage signaler i løbet af denne tid, men det instrument, som ikke vil reagere.Denne situation er uden for kontrol af Ravens.Det tager tid at tilpasse sig.

2, instrumentet er mere velegnet til operationer i felten, afsløring i byområder, der er modtagelige for forstyrrelser, især radiobølger, så før du bruger apparatet til at slukke for telefonen.


  • Alarm mode: Den "dryp-dryp" ringende lyd af en klokke
  • Søg udvalg: 1000 meter
  • Model-Nummer: Metaldetektor
  • Transmissionsfrekvens: 5.6-6KHz
  • Med LCD-Skærmen Eller Ikke: No
  • Signal frekvens: 360-440Hz
  • Afsløring Type: Guld, Sølv, Kobber, Diam
  • Energi: 12V 1000~1600mAh
  • Maksimal Opdagelse Dybde: 20 meter
  • Mærke: Dreamburgh
  • Power Type: Batteri-Drevet
  • DIY-Forsyninger: Metalbearbejdning