50 pc-kvalitet, naturlige eagle fjer, 16-26 cm / 40-65cm lang, DIY smykker dekoration

  • Anmeldelser
  • På lager
kr435.11 kr369.85

Tags: martial eagle fjer, typer eagle fjer, eagle fjer fisk, lange fjer af ørn, black eagle fjer, brun ørn fjer, eagle fjer øreringe, green eagle fjer, fjer fjer, eagle velvet fjer.

Længde med et sæt vinger

Farve information:

1. Vi arbejder meget hårdt på at yde den bedste repræsentation af stil og farve af produktet gennem vores billeder og beskrivelser.

2. Som Køber er det dit ansvar at læse og forstå den farve beskrivelse, da det er farven på den vare, du køber.Hvis du er i tvivl, bedes du e-mail for afklaring.

3. Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

4. Vælg dit produkt forsigtigt og stille alle spørgsmål inden budgivning.Vi elsker spørgsmål, så spørg væk!

---Vi accepterer kun Spærrede (T/T, Western Union og andre betaling www.vintanker.dk acceptere)

Venligst forlade korrekt og klart adresse; det vil reducere mange problemer for skibsfarten.

BETALING BESKYTTELSE

----Dine penge er sikre, fordi du sende dine penge til www.vintanker.dk hjemmeside, fordi kun når du modtager varen, www.vintanker.dk hjemmeside vil sende beløbet til os.Så din betaling er 100% sikker!

FORSENDELSE

--- Alle vores vare er gratis afsendt via China Post Air Mail, det er derfor, det er en genial pris, det normalt tager 15 - 25 dage, men for nogle grunde, pakken vil forsinkelser.Hvis dit behov konto hurtigst muligt, kan du vælge EMS, DHL, FedEx eller UPS.Det er mere fast og sikker, det tager 7-10 dage, og kontakt os, til at betale den ekstra fragt.

---Hvis du ikke kan få stillingen efter 25 dage fra den dag, vi har sendt til dig, kontakt os venligst direkte.Vi vil være med dig for at løse sagen.

---Bemærk: alle link, der markerede EMS-gratis fragt, hvis u er fra Brasilien, vil vi skibet med Brasilien post i stedet for EMS, fordi at Brasilien, Brasilien indlæg er

hurtigste og mest sikre måder til forsendelse.Bemærk

vær opmærksom på dette, før u foretager en ordre.


  • mønster: Rå
  • Model-Nummer: 546
  • Mængde: 50 pc
  • størrelse: 16-26inches/40-65cm
  • Materiale: eagle fjer
  • farve: Naturlige fjer
  • Mærke: Håndværk